Genemuiden en Zwartsluis

5.000 mondkapjes voor lokale zorginstellingen

Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen doneerde namens de vestigingen in Genemuiden en Zwartsluis 3.500 mondkapjes aan de lokale zorginstellingen Meente en de Schans (onderdeel van IJsselheem). Nh1816 vulde dit aantal aan tot 5.000 stuks, waarmee we gezamenlijk onze dank en waardering uitspreken aan iedereen die in de vuurlinie van deze coronatijd zijn steentje bijdraagt!

Respect voor de zorgverleners

De toppers in de zorg hebben, met het gevaar op besmetting, met liefde gezorgd voor een ieder die dit nodig had. Toen er geen visite, geen gezelligheid, veel ziekte en veel zorgen waren. “Daar kan je niet genoeg respect voor hebben,” vinden de adviseurs van Boudesteyn. Het is nu natuurlijk nog steeds belangrijk om goede zorg te verlenen met veiligheid voor de eigen gezondheid. Mondkapjes zijn daarom hard nodig.

Persoonlijk gebaar

De 5.000 mondkapjes werden persoonlijk afgegeven aan de zorgverleners, samen met 150 handgeschreven kaarten waarin de medewerkers van Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen/Regiobank hun dank en bewondering uitspreken.

Sfeerimpressie