Hattem

Ambachtelijke lekkernijen voor verzorgingstehuizen

Maar liefst 500 pakketjes met gevulde koeken en bonbons, speciaal voor alle zorgpersoneel en bewoners van vier verzorgingstehuizen in Hattem en omstreken. Op woensdag 27 mei 2020 werden zij verrast door Rik van Erven en collega’s van Bultman-Hartholt Assurantiën en Hypotheken.

500 pakketjes met lekkers

Rik en zijn collega’s twijfelden geen moment: zij wilden zelf 500 pakketjes met lekkers inpakken én bezorgen bij vier verzorgingstehuizen: De Bongerd, Hof van Blom en Woonzorg de Hoenwaard te Hattem en De Voord in Elburg. In samenwerking met Nh1816 Verzekeringen werd dit mogelijk gemaakt. De traktatie bestond uit een gevulde koek, twee bonbons en een kaartje met een mooie boodschap: één voor het zorgpersoneel en één voor de bewoners.

Samen met lokale ondernemers

Met deze actie steunt advieskantoor Bultman-Hartholt niet alleen de zorg, maar ook twee lokale Hattemse ondernemers. De bonbons zijn van Bonbon Atelier A3 en de gevulde koeken van het Nederlands Bakkerijmuseum. Het advieskantoor was al enige tijd op zoek naar een manier om dit museum te steunen. Dit was het perfecte moment om de samenwerking op te zoeken!

Waardering voor de mooie actie

Het hardwerkend zorgpersoneel en de bewoners van de verzorgingstehuizen waren blij verrast! “Zij konden de actie enorm waarderen”, zegt Rik. “Wij willen met deze traktatie laten blijken dat wij meeleven met de bewoners en waardering hebben voor het zorgpersoneel.”

Sfeerimpressie