overhandiging met mensen

Nunspeet

Diverse cadeaus voor woonzorgcentrum De Bunterhoek

Namens De Boer’s Kantoren BV werd woonzorgcentrum De Bunterhoek in Nunspeet verblijd met een prachtige nieuwe apothekerskast in de gemeenschappelijke ruimte. De bewoners en medewerkers kregen bovendien een hele stapel aan cadeaus, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Een mooi gebaar voor alle betrokken partijen!

Aandacht voor personeel en bewoners
Zowel het personeel als de bewoners van De Bunterhoek werden in het zonnetje gezet met diverse cadeaus. Twee medewerksters van De Boer’s Kantoren, Anja en Marlinda, brachten ze persoonlijk langs. Onder meer een kerstlichtje met nep waxinelichtje voor alle 110 bewoners, een zeepketting met hartje voor alle 275 zorgmedewerkers en een mooi kerststuk voor in de acht huiskamers van het zorgcentrum. En de nieuwe apothekerskast? Die wordt al volop gebruikt!

Samenwerking met Net Effe Anders
De cadeaus zijn verzorgd door de speciale winkel Net Effe Anders in Elburg. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij waren enorm blij met deze grote opdracht! Het mes snijdt zo aan twee kanten: “De cliënten waren zo enthousiast over de cadeaus; dat is gewoon onbetaalbaar”, vertelt Anja. “Bovendien was het geweldig om zoveel blijdschap te zien bij het personeel en de bewoners van De Bunterhoek! We zijn blij dat we iets extra’s voor hen konden doen.”

cadeau voor woonzorgcentrum De Bunterhoek