drie personen met grote cheque in hand

Assen

Cheque voor Stichting Present Assen

Het bestuur van Stichting Present Assen werd verrast met een cheque van maar liefst 5.000 euro namens Nh1816 Verzekeringen en Lamberink Financieel Adviseurs. Een mooi bedrag om meer te kunnen betekenen voor de mensen in de buurt.

Iets extra’s doen in deze tijd
Het team van Lamberink Financieel Adviseurs wilde graag iets voor de mensen in de buurt betekenen in deze tijden van het coronavirus. Stichting Present Assen is een lokaal goed doel dat mooi bij deze wens past. Deze stichting is in 2005 opgericht om vrijwilligers in te schakelen bij hulpvragen van mensen in de gemeente Assen die in problemen zijn geraakt en geen sociaal vangnet hebben. Vrijwilligers helpen deze mensen door bijvoorbeeld een verwaarloosd huis op te knappen, te helpen bij een verhuizing of te wandelen met bewoners uit een zorgcentrum.

Dankbaar voor de gulle donatie
Zowel Nh1816 als Lamberink Financieel Adviseurs doneren 2.500 euro, waarmee het totaalbedrag van de donatie op maar liefst 5.000 euro uitkomt. De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen door projectcoördinator Yvonne de Haan en penningmeester Pieter Schuurman van Stichting Present Assen.