Valkenswaard

Extra steun voor Stichting de Boodschappenmand

Het advieskantoor Van Wijk en Partners is betrokken bij de omgeving Valkenswaard. Zo steunt het kantoor Stichting de Boodschappenmand, een lokaal goed doel dat aangesloten is bij Voedselbank Nederland en voedsel inzamelt voor mensen die het (tijdelijk) niet breed hebben. In deze moeilijke tijden hebben ze de hulp van sponsoren nóg harder nodig. Daarom bood Van Wijk en Partners een cheque aan, in samenwerking met Nh1816.

Hulp op het juiste moment

Martijn van Wijk overhandigde persoonlijk een cheque van maar liefst 5.000 euro aan Stichting de Boodschappenmand. Dit bedrag is mogelijk gemaakt dankzij een eigen bijdrage van Van Wijk en Partners én een bijdrage vanuit Nh1816. Een mooie donatie, op het juiste moment. Want de hulp is hard nodig. Terwijl de vraag naar voedselpakketten bij gezinnen in Valkenswaard toeneemt, neemt het aantal beschikbare voedingsmiddelen sterk af. Normaal gesproken kan de stichting gebruikmaken van voedsel dat producten, winkels en particulieren gratis ter beschikking stellen. Maar op dit moment is veel horeca gesloten, waardoor die middelen er niet zijn.

Enorm verrast

De stichting had de donatie niet verwacht. De voorzitter van de stichting, Mariette Schuman, was enorm verrast! Dat maakte de overhandiging van de cheque extra bijzonder voor Martijn: “In moeilijke tijden als de coronacrisis is deze steun extra hard nodig. Mooi om de cheque te overhandigen! Wij sponsoren dit goede doel, want wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan onze gemeenschap. Vooral nu.”

Sfeerimpressie