Heesch

Dolfijnondersteunende therapie via Stichting Tess

Op donderdag 23 juli reikten Tim Klerx en Ton van Hooft, van Kompas Financiën, een cheque uit aan twee vertegenwoordigers van Stichting Tess. Een klant van Kompas bracht dit goede doel onder de aandacht.

Cheque van 2.500 euro
Tim en Ton overhandigden een cheque van maar liefst 2.500 euro aan Henry en Yvonne van der Heide, namens Stichting Tess. Deze stichting zamelt geld in om voor kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar dolfijnondersteunde therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) mogelijk te maken. De therapie is een belangrijke aanvulling op de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen en zorgt voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en omgeving.

Dankzij klant onder de aandacht
“We hadden onze klanten in onze nieuwsbrief en via onze social media-kanalen opgeroepen om initiatieven aan te dragen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken”, vertelt Tim Klerx. “Henry van der Heide uit Sint-Michielsgestel, klant bij Kompas Financiën, bracht het mooie werk van Stichting Tess onder onze aandacht.” Voor Henry is dit een heel belangrijk goed doel: “Ik spreek uit eigen ervaring: de therapie heeft onze dochter Eva enorm geholpen in spraak en gedrag.”

Dankbaar voor deze donatie
De donatie is meer dan welkom bij Stichting Tess. “Door de coronacrisis is fondsenwerving via braderieën, concerten en andere evenementen waar vrijwilligers geld inzamelen, vrijwel stil komen te staan”, vertelt Jan Mathijsen, secretaris van Stichting Tess. “Onze stichting is volledig afhankelijk van donaties. Wij zijn dan ook heel blij met deze bijdrage van 2.500 euro van Nh1816 en Kompas Financiën. Het geld zal goed besteed worden.”

Sfeerimpressie