Nijmegen

Donatie aan Kledingbank Nijmegen

De Kledingbank in Nijmegen ontving een donatie van € 1.000,- namens financieel advieskantoor AXN Groep en Nh1816 Verzekeringen. Een welkome bijdrage in deze onzekere coronatijd. Vooral nu maken veel gezinnen dankbaar gebruik van de Kledingbank.

Cheque van 1.000 euro
Op 9 juli werd de cheque van 1.000 euro door Hans Ooms (directeur/eigenaar van AXN Groep) overhandigd aan de Kledingbank in Nijmegen. Deze donatie van AXN Groep en Nh1816 Verzekeringen komt als geroepen. De gevolgen van de coronacrisis zijn voor veel huishoudens merkbaar en er wordt steeds meer een beroep gedaan op de voorraad kleding van de Kledingbank. Onderkleding wordt niet tweedehands verstrekt. Maar dankzij geldelijke donaties kan de Kledingbank wél nieuw ondergoed aanschaffen.

Betrokken bij lokale omgeving
“Wij vinden het belangrijk om als lokale onderneming betrokkenheid te tonen bij de mensen in onze omgeving, die dat hard nodig hebben”, vertelt Hans. Zijn buurvrouw, tevens klant van zijn kantoor, is een van de vrijwilligers bij de Kledingbank en bracht de noodzaak van het goede doel onder zijn aandacht. “In onze financiële sector zijn de gevolgen van de lockdown minder merkbaar. Daar zijn we dankbaar voor, maar het verplicht ons moreel gezien ook om bij te dragen aan de mensen voor wie de crisis wel veel gevolgen heeft. Wij zijn blij om samen met onze partner voor schadeverzekeringen Nh1816 een bijdrage te kunnen leveren aan de vrijwilligers van de Kledingbank.”

Kledingbank Nijmegen
Bij de Kledingbank in Nijmegen werken hoofdzakelijk vrijwilligers met als doel om mensen te helpen die in financieel zwaar weer verkeren. Naast voedsel is kleding een belangrijke basisbehoefte. De Kledingbank voorziet hierin door kleding van particulieren als nieuw te verstrekken aan bewoners van Nijmegen en omgeving.

Sfeerimpressie