band tijdens Huisweid festival 2019 in Warmenhuizen

Warmenhuizen

Arie Bleeker Verzekeringen

Vanwege corona gaat het Warmenhuizer Huisweid Festival helaas niet door. De organisatie, Stichting Vrienden voor een Ander, zette evengoed een inzamelingsactie op touw. Inwoners en bedrijven in Warmenhuizen brachten daarmee een mooie donatie op. Samen met Nh1816 en Trots Hypotheken is Arie Bleeker Verzekeringen al drie jaar hoofdsponsor van het Huisweid Festival.

3.000 euro voor Stichting Vrienden voor een Ander
Stichting Vrienden voor een Ander ontving 3.000 euro namens Arie Bleeker Verzekeringen en Nh1816. Een mooi gebaar, want de ingecalculeerde opbrengsten van het festival loopt de stichting dit jaar mis. “Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn”, zegt Ike Bleeker, eigenaar van Arie Bleeker Verzekeringen. “Wij zijn niet per definitie hoofdsponsor geworden van het evenement om er zelf beter van te worden, maar omdat we het belangrijk vinden om de goede doelen te steunen.”

Steun voor gezinnen met zieke kinderen
Met de organisatie van het festival wil Stichting Vrienden voor een Ander iets terugdoen voor gezinnen uit Warmenhuizen met kinderen die lijden aan een zeldzame, ongeneeslijke ziekte. Ondanks dat het festival niet doorgaat, kan de stichting alsnog dankbaar gebruikmaken van de donatie namens Arie Bleeker Verzekeringen en Nh1816. Het geld gaat rechtstreeks naar een aantal goede doelen die zich inzetten voor onderzoek naar ernstige kinderziektes, zoals Cystic Fibrosis.

De foto boven dit bericht is gemaakt tijdens het Huisweid Festival 2019.