Noord-Scharwoude

Draaiorgeldeuntjes en oliebol petitfourtjes voor Zorgcomplex de Meander

Zondagochtend 17 mei zijn de zorgmedewerkers en bewoners van Zorgcomplex de Meander letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet! Juist in deze tijd zijn veel bewoners van zorginstellingen erg eenzaam en werken de zorgmedewerkers hard om de juiste zorg te bieden én vereenzaming te voorkomen. Paula van der Zel, werkzaam op het secretariaat bij Nh1816, organiseerde een mooie actie.

Een hart onder de riem
De bewoners en zorgmedewerkers van Zorgcomplex de Meander in Noord Scharwoude werden getrakteerd op oliebol petitfourtjes van Oliebollenkraam Kooistra en bekende deuntjes via het draaiorgelspel van Jeroen van Baden uit Koedijk. Als dank voor het harde werk en enthousiasme ontvingen de zorgmedewerkers oranje tulpen van Kwekerij S.Schouten BV voor thuis. 

Blij verrast
De ouderen deinden in de rolstoelen mee op de klanken van het draaiorgel en genoten volop van hun traktatie bij de koffie.De zelfstandig boven het complex wonende senioren, stonden blij verrast op hun balkonnetjes met koffie en mini oliebol in de hand. Kortom: een geslaagde actie! 

Sfeerimpressie