Enter

Radioprogramma EDLive voor diners senioren

Op 29 en 30 mei werd een speciaal radioprogramma gemaakt door en voor de inwoners van Enter, Overijssel, genaamd ‘Enters Doel Live’, oftewel EDLive. Luisteraars konden verzoeknummers aanvragen tegen betaling. De opbrengst is voor een diner voor alle 70-plussers in Enter, op een dag dat het weer kan en mag. Financieel advieskantoor Van der Veen bood een mooie cheque aan!

Cheque van 2.400 euro

Medewerkster Ina Schrooten van advieskantoor Van der Veen werkt mee aan het initiatief EDLive, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers. Daarom wil het advieskantoor uiteraard graag een steentje bijdragen door, in samenwerking met Nh1816, een mooie cheque aan te bieden van maar liefst 2.400 euro! Dit is goed voor 80 diners, speciaal voor de 70-plussers in Enter. Het radioprogramma was live te horen én zien via de lokale tv- en radiokanalen.

Speciaal moment op de radio

Op vrijdag 29 mei was er ruimte gereserveerd in de show voor Ina en financieel adviseur Vincent van der Veen. Zij reikten officieel, op afstand, de cheque uit. De radiomakers waren onder de indruk van het geldbedrag! En bij Vincent en Ina spatte het enthousiasme ervan af. Een mooi gebaar voor de ouderen én de Enterse horeca, die het zwaar hebben in deze coronatijd. Kijk het programma terug via de website. Doneren kan nog steeds.

Sfeerimpressie