Riethoven

Bende van Riethoven verrast geslaagden en helden

De geslaagden van dit jaar kunnen hun middelbare schooltijd niet afsluiten met een spetterend eindejaarsfeest. Geen laatste schooldag, reisje en zelfs geen diploma-uitreiking. Daar baalden zij van! Niet alleen zíj baalden daarvan maar óók de mensen om de jongeren heen die dit hebben opgemerkt en zich daarom voor de kids hebben ingezet. Bijvoorbeeld door extra huiswerkondersteuning voor de laatste loodjes te bieden, als sporttrainer op afstand sportlessen te houden of gewoon even een momentje een hart onder de riem te steken in een gesprek.

De Bende van Riethoven
De Bende van Riethoven zet zich in voor de jongeren in Riethoven. Sander Kruizinga is een van die bendeleden en zoon van Nh1816 accountmanager Erwin Kruizinga. Sander en zijn mede bendeleden hebben het initiatief uitgewerkt de schoolverlaters, hun helden én de lokale ondernemers in het zonnetje te zetten. Dit plan hebben zij met succes naar de Coöperatie Nh1816 ingestuurd. 

Jij bent mijn held!
De geslaagden ontvingen van de bendeleden twee bonnen. Eén om de geslaagden te trakteren op een maaltijd bij een van de horecazaken in Riethoven. De ander om weg te geven aan hun helden; de mensen die er in de afgelopen lastige tijd voor hen waren. De helden mochten met de bon bij de aardbeien-pick-up in chocolade gedoopte aardbeien of andere lekkernijen ophalen. Op de bijgeleverde 'Jij bent mij held!' kaartjes schreven zij een persoonlijke noot aan hun helden. 

Blij verrast
De Riethovenaren uit verschillende generaties waren blij verrast met deze positieve actie in hun dorp waarin 'met elkaar, voor elkaar' centraal stond in lastige tijden van corona.  Kortom: een geslaagde Samen Betrokken actie! 

Sfeerimpressie