personen in de tuin van de Jacobushoeve

Vessem

High tea voor de vrijwilligers van de Jacobushoeve

Om de vrijwilligers van de Jacobushoeve in Vessem een hart onder de riem te steken, werden zij op donderdag 23 juli uitgenodigd voor een high tea in de tuin van grand café en restaurant De Gouden Leeuw in Vessem. Het advieskantoor achter deze mooie actie is Handass Verzekeringen.

High tea voor 135 vrijwilligers
Maar liefst 135 vrijwilligers konden genieten van een luxe high tea, bereid door grand café en restaurant De Gouden Leeuw in Vessem. De Jacobushoeve in Vessem is een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is en waar heel wat te beleven valt. Meer dan honderd vrijwilligers uit Vessem en verre omgeving zijn hier actief in de kringloopwinkels, de tuin, de werkplaats en de wereldwinkel.

Mooi gebaar in deze moeilijke tijd
De door Handass Verzekeringen en Nh1816 aangeboden high tea is een mooi gebaar in deze moeilijke tijd. De vrijwilligers missen de gezelligheid, het koffie drinken en de wekelijkse inzet, wat vanwege de coronamaatregelen is weggevallen. “Bedankt dat jullie onze vrijwilligers hebben uitgenodigd voor een gezellige middag”, schrijft Jacobushoeve Vessem op Facebook. “Het was heerlijk genieten in de tuin van De Gouden Leeuw Vessem”.

Sfeerimpressie