personen voor een ijskar in Vught

Vught

Honderden bolletjes ijs namens Rien Bijnen en Nh1816

Bij zorgcentrum Reiner van Arkel in Vught werd op 26 augustus een speciaal moment georganiseerd om stil te staan bij de moeilijke maanden die we achter ons hebben liggen. Assurantiekantoor Rien Bijnen en Nh1816 droegen een smakelijk steentje bij.

Binnen blijven in coronatijd
Tijdens de coronacrisis moest iedereen bij Reinier van Arkel, gespecialiseerde aanbieder van psychische en psychiatrische hulpverlening, binnen blijven. Mirjam van Bakel, werkzaam bij het betrokken kantoor Rien Bijnen en getrouwd met begeleider psychische zorg André, legt uit: “De bewoners mochten niet naar huis, geen bezoek ontvangen, niet naar de dagbesteding of andere bezigheden uitoefenen. Van medewerkers hoorden wij dat dit zo moeilijk was uit te leggen. Het was een hele moeilijke tijd voor de bewoners, maar ook voor het personeel.”

Zorgmedewerkers bedanken
Een goede reden dus om de zorgmedewerkers te bedanken voor hun enorme inzet en verantwoordelijkheid. Samen met twee andere lokale bedrijven in Vught en de leiding bij Reinier van Arkel staken de adviseurs van Rien Bijnen de koppen bij elkaar voor een goed idee. Ze wilden graag iets terug doen voor de cliënten en de medewerkers van het zorgcentrum.

Een bijzondere dag
Op 26 augustus was het zover. Een regenachtige dag, maar dat kon de pret niet drukken. Voor alle aanwezigen bij de vestiging van Reinier van Arkel in Vught werd een roofvogelshow gehouden. Ook stond er een kraam klaar met ouderwets lekkere patat. Rien Bijnen en Nh1816 schakelden de diensten in van De IJskoning. Want wat is er lekkerder dan een heerlijk ijsje na een patatje! 400 bolletjes werden vakkundig en met plezier door De IJskoning in ’s-Hertogenbosch opgeschept.