personen buiten met kerstpakketten in zorgcentrum

Bodegraven

Kerstpakketten voor zorgmedewerkers lokale verzorgingstehuizen

270 kerstpakketten voor de zorghelden van verzorgingstehuizen De Reehorst, Rijngaarde en Vijverhof. Zij kregen deze van Tafelronde 158 Bodegraven die daarvoor een welkome donatie ontving van DomburgvandePanne en Nh1816 Verzekeringen.

Het zorgpersoneel in Nederland heeft het zwaar gehad tijdens de coronacrisis. Dat geldt zeker ook voor de medewerkers in de verzorgingstehuizen in onze regio. Met de grootste inzet verzorgen zij de bewoners met veel liefde en aandacht, óók toen de werkomstandigheden plotseling drastisch veranderden. Tafelronde 158 sloeg daarom de handen ineen met lokale ondernemers om deze zorghelden een beetje liefde terug te geven. 

Mede dankzij de genereuze gift van DomburgvandePanne en Nh1816 zijn er voor iedereen mooie kerstpakketten samengesteld. “We hebben veel respect voor het zorgpersoneel, onze zorghelden, en wilden hen daarom graag in het zonnetje zetten”, vertelt Edwin van de Panne bij DomburgvandePanne. “We zijn dankbaar dat we een bijdrage mochten leveren aan dit prachtige gezamenlijke initiatief, waar het zorgpersoneel van kon genieten tijdens een welverdiend moment van ontspanning”.