Cheque overhandiging tijdens kledinginzamelingsactie in Egmond

Heiloo

Inzamelingsactie voor Kledingbank Egmond

Zaterdag 19 september kleurde Het Trefpunt in Heiloo oranje. Zes Nh1816 medewerkers organiseerden een inzamelingsactie voor de Kledingbank Egmond. De opbrengst was hoog!

Handen in én uit de mouwen
De Kledingbank Egmond merkt juist nu de effecten van het coronavirus. Steeds meer mensen raken hun baan of bedrijf kwijt, waardoor ze bij een kledingbank moeten aankloppen. Daarom wilden zes Nh’ers graag een inzamelingsactie organiseren met de toepasselijke naam ‘Handen in én uit de mouwen’. Op 19 september werd ontzettend veel kleding, schoenen, sieraden, tassen en zelfs levensmiddelen ingezameld.

Oranje mandarijnenijsje
Inwoners van Heiloo én andere Nh1816 collega’s hielpen mee door spullen in te zamelen en autoritjes op en neer te maken naar Egmond. Als traktatie genoten zij van een speciaal voor Nh1816 gemaakt oranje mandarijnenijsje van de lokale ijssalon Di Fiorentina.

Cheques voor Kledingbank en Trefpunt
Het Trefpunt (Stichting Welzijn Heiloo) stelde haar locatie beschikbaar om de donateurs coronaproof te ontvangen. Om dit goede doel én de Kledingbank Egmond bij hun sympathieke werkzaamheden te steunen, ontvingen zij beiden een mooie cheque namens de Coöperatie Nh1816.