personen overhandigen cheque voor het bedrijfspand van Artoli

Oerle

Donatie voor gewaardeerd dorpsblad Oerle

In Oerle (Noord-Brabant) verschijnt maandelijks het blad ‘Koers van Oers’, dat gratis op de mat van alle inwoners belandt. Bij de redactie, gerund door vrijwilligers, is in de afgelopen periode een begrotingstekort ontstaan. Artoli Adviesgroep is erg betrokken bij het blad en deed met succes een beroep op de coöperatie Nh1816 om dit tekort op te vangen.

Betrokken bij de Koers van Oers
Artoli Adviesgroep is een van de vaste adverteerders in de Koers van Oers; een blad dat puur bedoeld is om lokale betrokkenheid in Oerle te promoten. Bovendien zitten er drie relaties van Artoli in de redactie. De betrokkenheid bij dit blad is daarom groot. Om het begrotingstekort op te vangen, doen Artoli en Nh1816 een donatie van 1.000 euro.

Begrotingstekort
Het begrotingstekort bij de Koers van Oers komt mede door de forse groei van de oplage, vanwege het groeiend aantal nieuwbouwwoningen in Oerle. Tegelijkertijd heeft de redactie te maken met teruglopende advertentie-inkomsten door de coronacrisis. De donatie van Artoli en Nh1816 komt dan ook als geroepen!  

Paginagrote advertentie
Naast de donatie is namens Artoli en Nh1816 een paginagrote advertentie geplaatst in de septembereditie van de Koers van Oers. Een bedankje aan alle helden die in Veldhoven en omstreken onze samenleving en naasten helpen in deze moeilijke tijden. Nieuwsgierig? Bekijk de digitale Koers van Oers. Je vindt de advertentie op pagina 37.