personen met doos in de hand voor een kantoorpand

Den Ham

Lucky Baskets voor vrijwilligers Stichting Manna

Ruim 80 vrijwilligers van Stichting Manna werden op woensdag 21 oktober in het zonnetje gezet door Bloemendal Assurantiën en Nh1816 Verzekeringen. Zij ontvingen ieder een smakelijke Lucky Basket van de Zandstuve Feesten en Ontmoeten.

Hulp bij basisbehoeften: vooral nú
Stichting Manna zet zich in voor personen en gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun financiële situatie. Onder meer door hen tijdelijk te ondersteunen in hun basisbehoeften, bijvoorbeeld door boodschappenpakketten aan te bieden. In deze moeilijke coronatijd is de vraag naar hulp toegenomen. De vrijwilligers van Stichting Manna zetten zich onvoorwaardelijk in voor de mensen die dat juist nu nodig hebben. Het team van Bloemendal Assurantiën vond het daarom tijd om deze hardwerkende vrijwilligers te verrassen.

Lucky Basket: Twentse picknickmand vol geluk
Die verrassing was een wel heel smakelijke en bijzondere traktatie: een Lucky Basket van de Zandstuve Feesten en Ontmoeten. Dit is een Twentse picknickmand met streekproducten én een portie geluk. Remmelt Hofman, directeur van Bloemendal Assurantiën, vertelt: “Ik heb veel bewondering voor alle mensen om ons heen die zich inzetten voor een ander in deze uitzonderlijke tijd en daarmee voor elkaar zorgen. We vinden het bijzonder om ruim 80 heerlijke Lucky Baskets uit te mogen delen. Want vooral nu willen we de hardwerkende vrijwilligers bedanken voor hun inzet.”

doos met voedsel