Heiloo

Maaltijden en verwenboxen voor bewoners en zorghelden de Loet

Hart onder de riem voor ouderen en zorghelden
Maar liefst 120 bewoners van de Loet zijn maandag  6 juli getrakteerd op een verse maaltijd van Herberg Jan. Het hardwerkende zorgpersoneel werd verrast met zo’n 100 heerlijke verwenboxen inclusief een ‘Jij bent mijn held’ ansichtkaart. Want helden, dat zijn ze! Juist in deze onrustige tijden is het heel belangrijk om mensen in je omgeving aandacht en liefde te geven. Aan de ouderen die maandenlang geen bezoek mochten ontvangen en aan het zorgpersoneel dat zich voor meer dan 100% inzet om deze kwetsbare ouderen goed te verzorgen en vermaken.

Zorg voor elkaar
Jeroen Bruin van Bruin Assurantiën vertelt: “Wij hebben veel bewondering voor alle mensen om ons heen die zich inzetten voor een ander in deze uitzonderlijke tijd en daarmee zorgen voor elkaar. Toen Nh1816 haar adviseurs vroeg samen betrokken te zijn bij initiatieven die zich inzetten te bestrijding van de negatieve effecten door de coronacrisis, zijn we direct in actie gegaan om ons idee voor een initiatief uit te werken.” Jeroen vroeg zijn klanten om ideeën voor mooie lokale initiatieven onder zijn aandacht te brengen. Marjolein van Herberg Jan haakte daar direct op aan. Met succes deden zij een gemotiveerde aanvraag bij de Coöperatie Nh1816 om iets te betekenen voor de bewoners en het zorgpersoneel van de Loet.

Het hardwerkend zorgpersoneel en de bewoners van de Viva Zorggroep de Loet konden de actie enorm waarderen. “Wij willen met deze traktatie laten blijken dat wij meeleven met de bewoners en waardering hebben voor het zorgpersoneel”, aldus Jeroen.

Samen met lokale ondernemers
Met deze actie steunen Bruin en Nh1816 niet alleen de bewoners en zorghelden, maar ook Restaurant Grand Cafe Herberg Jan. Het restaurant is al jaren klant van Bruin Assurantiën waardoor Jeroen erg betrokken is bij het reilen en zeilen van Herberg Jan. Ook in de tijden dat de horeca gesloten was door de corona maatregelen en het restaurant creatief op zoek ging naar wat in die periode wél kon. Dit initiatief en deze samenwerking dragen bij aan de coöperatieve gedachte van Nh1816; verzekeren met het oog en hart voor de maatschappij.

 

Sfeerimpressie