Groep personen op een mediteraans balkon voor gasthuis Rivas

Gorinchem

Mediterraans balkon voor bewoners Gasthuis Rivas

De bewoners van Gasthuis Rivas in Gorinchem zijn blij verrast met hun sfeervol aangekleden nieuwe balkon. Zij zitten hier graag en in tijden van corona, waarin zij geen bezoek mochten ontvangen, waren ze hier vaak te vinden.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven
Om die reden besloot Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen in het voorjaar een oproep te doen aan zijn verzekerden om sympathieke initiatieven onder de aandacht te brengen die kwetsbare mensen steun bieden. Met in de hoop samen met Nh1816 Verzekeringen een ingestuurd initiatief te kunnen ondersteunen in deze lastige tijd.

Jesse van Ekeren vertelt: “De e-mail van Angela en Margreet van Rivas Het Gasthuis in Gorinchem ontroerde ons direct: want wat kunnen we doen voor de vaste bewoners die afhankelijk zijn van beademingsapparatuur en deze coronatijd hun dierbaren moeten missen? Een fijne huiselijke sfeer creëren waar deze mensen zich prettig voelen, ondanks dat zij hun naasten moeten missen.”

In het zonnetje gezet
Met de zomer voor de deur en bewoners die dol zijn op de zon, besloten Angela, Margreet en Randy samen met de medewerkers van kantoor van Ekeren, het balkon van deze afdeling een heerlijk Mediterraans tintje te geven. Met een grote palm, een olijfboom, kleurrijke bloemen en een sfeervolle zithoek voor bezoekers rijker, mag het eindresultaat er zijn. De bewoners genieten volop van hun nieuwe balkon.

Sfeerimpressie