Waalwijk

Paasmaaltijden voor zorghelden in Waalwijk

Financieel adviseurs Ad en Natalie van de Mierden, van het gelijknamige assurantiekantoor in het Brabantse Waalwijk, zijn erg betrokken bij hun omgeving. In deze tijden van het coronavirus wilden zij graag meer doen voor de mensen in de buurt. Tijdens het paasweekend doneerden zij daarom maaltijden aan de zorghelden in een lokale zorginstelling, in samenwerking met Nh1816 en het Waalwijkse Eetcafé City.

80 maaltijden
Ad en Natalie vroegen Nh1816 om samen een donatie mogelijk te maken voor het samenstellen van de maaltijden. Samen sponsorden we 80 maaltijden, verzorgd door Café City. Nh1816 zorgde ook voor toepasselijke paaskaartjes hierbij. Op Eerste Paasdag was het zover: Ad en Natalie bezorgden de maaltijden zelf, samen met hun kinderen, bij zorginstelling Eikendonk in Waalwijk!

Samen de schouders eronder
Een prachtig initiatief waarbij maatschappelijke betrokkenheid centraal staat. Samen de schouders eronder zetten: dat past bij de Coöperatie Nh1816! De waardering voor deze actie was groot: het nieuws bereikte het Brabants Dagblad.

.

Sfeerimpressie