Voorthuizen

Steun aan Inloophuis Perron16

Het goede doel Perron16 heeft een inloophuis en organiseert regelmatig activiteiten als gezamenlijke maaltijden voor jongeren, gezinnen en ouderen in Voorthuizen. Vanwege de coronabeperkingen kunnen deze tijdelijk niet doorgaan. Financieel advieskantoor Van den Hul en Luigjes biedt daarom samen met Nh1816 steun aan dit goede doel, om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Cheque van 2.500 euro

Op 11 juni overhandigde Van den Hul en Luigjes een cheque van maar liefst 2.500 euro aan Perron16. Hiermee kan het goede doel aanpassingen doen aan het inloophuis en de activiteiten opstarten zodra dit weer kan! Kwetsbare mensen in de omgeving Voorthuizen vereenzamen door het wegvallen van contactmomenten. De verwachting is dan ook dat de hulpbehoefte groter zal worden; het inloophuis vangt deze mensen graag op.

Tony Chocolonely

Daarnaast werden de vrijwilligers van Perron16 individueel in het zonnetje gezet! Ze kregen een heerlijke chocoladereep van Tony Chocolonely met een speciale wikkel en een persoonlijk kaartje namens de medewerkers van Van den Hul en Luigjes. Als dank voor de inzet van alle vrijwilligers en om hen aangehaakt te houden bij het inloophuis, zodat ze er straks weer volop kunnen zijn als de activiteiten mogen starten.

Extra: 250 mondkapjes

Daar bovenop kon het advieskantoor namens Nh1816 250 mondkapjes aanbieden aan Perron16. Beschermingsmiddelen zijn namelijk hard nodig om de maatregelen in het inloophuis te hanteren en snel weer op te starten. Kortom: drie gulle bijdragen voor Perron16 in deze moeilijke coronatijd!

Sfeerimpressie