cheque overhandiging de waterengel

Son en Breugel

Mooie bijdrage voor rondvaartboot De Waterengel

De financieel advieskantoren Bevers & Boschman en Coolen & Van Kuik dragen de speciale rondvaartboot ‘De Waterengel’ een warm hart toe. In samenwerking met Nh1816 Verzekeringen doneren zij 2.500 euro aan het goede doel dat zich inzet voor de boot: Stichting Goud voor Oud.

Onbezorgde dag voor gehandicapten en ouderen
De Waterengel vaart sinds september over de Brabantse wateren tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg om gehandicapten en ouderen een fijne, onbezorgde dag te bieden. De speciale rondvaartboot is afhankelijk van giften om te kunnen varen. Daarvoor was eerst een renovatie nodig. Stichting Goud voor Oud startte daarom een initiatief om geld op te halen.

Dankbaar voor donatie van 2.500 euro
Fondsen die eerder hadden toegezegd een financiële bijdrage te leveren, zijn door de coronacrisis afgehaakt. Daarom willen Bevers & Boschman en Coolen & Van Kuik De Waterengel een extra hart onder de riem steken. Hun donatie van 2.500 euro komt op het juiste moment! De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen op De Waterengel.

Vooral nú biedt De Waterengel steun
“Juist nu, in deze coronatijd, vereenzamen gehandicapten én ouderen nog meer”, vertelt Rudi Boschman van Bevers & Boschman. “De vaartochten op de Waterengel bieden hen de mogelijkheid om even uit de dagelijkse sleur te worden gehaald”. Bianca Coolen van Coolen & Van Kuik voegt daaraan toe: “Mensen genieten van de tocht en elkaars gezelschap. Wij vinden het belangrijk dat initiatieven als De Waterengel behouden blijven.”