Vrouw op leeftijd ontvangt voedselpakket

Oeffelt

Smakelijke picknick pakketten voor ouderen in Oeffelt

De medewerkers van Kersten Assurantiën hebben samen met Nh1816 200 kwetsbare ouderen in Oeffelt in het zonnetje gezet. Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober boden zij hen persoonlijk een smakelijk picknick pakket aan.

Pijn verzachten
In deze periode zouden de Nationale Vereniging de Zonnebloem en KBO, een landelijke belangenorganisatie voor senioren, een picknick organiseren voor ouderen in Oeffelt. Maar in de huidige omstandigheden is dat niet mogelijk. De medewerkers van Kersten Assurantiën wilden daarom de pijn verzachten door picknick pakketten aan te bieden, samengesteld door de lokale Spar supermarkt. “Wij zijn dankbaar dat we ons in kunnen zetten voor maar liefst 200 van onze lokale kwetsbare ouderen”, vertelt Robert Kersten, eigenaar van het gelijknamige advieskantoor. “Want vooral nú kunnen zij een steuntje in de rug gebruiken.”

Betrokken bij lokale samenleving
Kersten Assurantiën is erg betrokken bij de lokale samenleving, omdat veel van hun klanten in Oeffelt wonen en werken. “Wij horen vaak van klanten, die in de ouderenzorg werken of een ouder familielid hebben, dat ouderen het in deze tijd extra moeilijk hebben”, zegt Robert. “Bezoek ontvangen is lastig of niet mogelijk en sociale activiteiten gaan niet door. Eenzaamheid onder ouderen is en blijft een belangrijk thema waar wij met z’n allen aandacht aan moeten besteden. Heel mooi dat wij onze bijdrage kunnen leveren, samen met Nh1816.”
 

kersten

voedselpakket