Twenterand

Steun aan kwetsbare mensen Twenterand en omstreken

Stichting Manna mocht een mooie cheque van 1.000 euro in ontvangst nemen namens Lucas Assurantiën en Nh1816 Verzekeringen. De stichting zet zich in voor mensen die financieel onder het sociaal minimum leven, in Twenterand en omstreken.

Cheque van 1.000 euro
Martine Veurink-Lucas van Lucas Assurantiën reikte de cheque van 1.000 euro uit aan Bertus Akse, voorzitter van Stichting Manna. Een welkome donatie in deze moeilijke coronatijd. De stichting zet zich in voor mensen die financieel onder het sociaal minimum leven, door onder meer voedselhulp en kinderkleding aan te bieden. Iedere 14 dagen ontvangen zij een voedselpakket met een minimale waarde van 25 euro, zodat er rust en tijd ontstaat om uit de financiële problemen te komen.

Volledig afhankelijk van giften
Stichting Manna is volledig afhankelijk van giften om haar werk te kunnen blijven doen. De stichting is daarom heel blij met de mooie donatie van Nh1816 Verzekeringen en Lucas Assurantiën. Vooral nu! Het aantal mensen dat een beroep doet op de stichting neemt namelijk steeds meer toe. Ook verschillende ondernemers in Twenterand en omstreken hebben het financieel moeilijk door de coronacrisis. Stichting Manna is er daarom ook voor hen.

Sfeerimpressie