Doetinchem

Steun voor Stichting Present Doetinchem

Op donderdag 16 juli werden Nelly de Vries en Josefien Nahuis van Stichting Present in Doetinchem verrast met een cheque van 1.250 euro. Een mooi bedrag, dat vooral nú meer dan welkom is. Stichting Present ondersteunt mensen en gezinnen die minder te besteden hebben.

Donatie namens Gevana Financieel Advies
De cheque van 1.250 euro werd aangeboden door Gerbrand van Aalst, eigenaar van Gevana Financieel Advies. Voor hem is Stichting Present een dankbaar goed doel om te steunen: “In onze branche hebben we dagelijks te maken met de financiële planning van onze relaties. Gelukkig gaat het met veel gezinnen in onze omgeving goed. We realiseren ons echter ook dat een grote groep mensen het financieel zwaar heeft. Present Doetinchem helpt die doelgroep die het zo hard nodig heeft en wij helpen op deze manier hun vrijwilligers. Vooral nu is dat belangrijk!”

Speciale acties tijdens de coronacrisis
Tijdens de coronacrisis startte Stichting Present speciale acties. Ze zet vrijwilligers in voor telefonisch en online contact met mensen die door de COVID-19 maatregelen in een sociaal isolement raakten. Daarnaast zorgt de stichting voor leuke attenties en een moment van aandacht voor kwetsbare inwoners. En tot slot stellen vrijwilligers speelgoed/anti-verveel-pakketten samen voor kinderen in gezinnen die minder te besteden hebben. De pakketten worden bezorgd in overleg met hulpverleners, die goed weten welke gezinnen een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Dankbaar voor de gulle bijdrage
Stichting Present is erg blij met en dankbaar voor de mooie donatie: “Wij hopen dat we de komende tijd nog meer mensen en kinderen kunnen verrassen met een extra moment van aandacht, een leuk cadeau of speelgoed.” Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt de stichting de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Sfeerimpressie