speelgoed op een hoop

Apeldoorn

Voor elk kind een cadeautje

Assurantiekantoor Harry Sileon heeft samen met Nh1816 een bijdrage geleverd aan de particuliere zomeractie ‘Voor elk kind een cadeautje’. 30 kindjes in Apeldoorn, wiens ouders weinig te besteden hebben, zijn verrast met een rugtas vol cadeautjes.

Donatie van 750 euro
Assurantiekantoor Harry Sileon kon, in samenwerking met Nh1816, een donatie van 750 euro aanbieden. Mede dankzij deze bijdrage kregen 30 kindjes een goedgevulde rugtas cadeau! Met onder meer een voetbal, leesboek, waterpistool en knutselpakket. Deze actie is gestart door twee inwoners van Apeldoorn, die de zomervakantie van vele kinderen in de buurt een stukje leuker willen maken.

Steun voor kids uit minderbedeelde gezinnen
In deze coronaperiode zijn vakantie en cadeautjes niet voor iedereen vanzelfsprekend. “Veel kinderen in Apeldoorn groeien op in armoede”, schrijft de organisatie op hun Facebookpagina. “Wij willen hen deze zomer helpen met een zomer-pretpakket: een tas vol leuke spullen. Zodat deze kinderen er gewoon bij horen, net als ieder ander kind!” Deze actie is daarom speciaal voor kindjes tot en met 12 jaar, wiens ouders weinig te besteden hebben en niet door officiële instanties worden gesteund.

Dankbare reacties van ouders én kindjes
Er zijn veel leuke en ontroerende reacties binnengekomen nadat de rugtassen zijn rondgebracht. Een paar op een rijtje: “Big smile: hij was verbaasd over zoveel cadeautjes en glunderde van oor tot oor!” en “Enorm bedankt voor de leuke zomerpakketten die onze kids hebben gekregen. Het was echt een verassing voor ze en ze zijn er zo ontzettend blij mee!”

Sfeerimpressie