Waalre

Donatie voor onderhoud het Wolders Ven

Stichting het Wolders Ven biedt een vakantiewoning aan voor mensen uit verzorgings- en verpleeghuizen of mensen die hier samen met hun dementerende partner even kunnen genieten. In deze coronatijd kan de stichting geen gasten ontvangen, maar het onderhoud aan de vakantiewoning gaat gewoon door… Advieskantoor Financieel Advieshuys Waalre biedt hen daarom een mooie cheque aan, in samenwerking met Nh1816.

Cheque van 2.350 euro

Op dinsdag 2 juni overhandigden financieel adviseurs Geert Nuwenhoud en Marco Sterken een cheque van maar liefst 2.350 euro. Deze donatie draagt bij aan het onderhoud aan de vakantiewoning en tuin. Als tegenprestatie ontvangt het Wolders Ven via zorginstellingen een groep mensen voor een verzorgde midweek in het verblijf. Uiteraard zodra dit verantwoord is. Het gaat om mensen die grote behoefte hebben aan contact en in deze coronatijd vereenzamen.

Betrokken bij het Wolders Ven

Geert en Marco hebben zich als vrijwilligers aangemeld om betrokken te zijn bij het Wolders Ven. Financieel Advieshuys Waalre steunt de stichting graag via het speciale fonds ‘Samen Betrokken’ van Nh1816, door het tekort aan middelen bij het Wolders Ven gedeeltelijk op te vangen. Zo kan de stichting na de coronacrisis weer gasten ontvangen.

Sfeerimpressie