Alles wat u wilt weten over coöperatie Nh1816

De meest gestelde vragen over de coöperatie Nh1816, ze staan hier overzichtelijk op een rij. Zo vindt u snel het antwoord op uw vraag over de coöperatie.

De ledenvoordelen vindt u hier en natuurlijk in ZEST Magazine. Daarnaast kan ook uw adviseur u ledenvoordelen aanbieden.

De coöperatie is het hart van Nh1816 Verzekeringen en de schakel tussen de klant, de adviseur en de verzekeringsmaatschappij. De coöperatie versterkt de onderlinge verbinding. Nh1816 heeft oog en hart voor de maatschappij. Wij geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Goede doelen steunen, lokale projecten mogelijk maken en ledenacties aanbieden: de coöperatie doet dat vanuit coöperatief dividend. Dit bedrag is volledig afhankelijk van het positieve bedrijfsresultaat van Nh1816 Verzekeringen. De missie is duidelijk: belangen behartigen en iets teruggeven aan de samenleving.

organogram van de samenstelling van Nh1816 Verzekeringen

Als u een verzekering bij Nh1816 heeft, dan bent u automatisch lid van de coöperatie Nh1816. Wat houdt dit lidmaatschap in?

  • Bezoek met korting een museum, dierentuin of theater dat Stichting Goede Doelen Nh1816 steunt. Nu een uitje met korting plannen? Bekijk de actuele ledenvoordelen.
  • Ga op uitnodiging of met korting naar een lokaal goede doelen project, ondersteund door uw adviseur en Nh1816 Verzekeringen. 

Uiteraard. Via uw adviseur kunt u alsnog een ZEST Magazine ontvangen. Leest u het blad liever online? Dat kan direct via online.zest-magazine.nl. Veel leesplezier!

Coöperatief verzekeren is risico’s afdekken met oog voor de wereld om ons heen. De filosofie van Nh1816 gaat verder dan verzekeringen afsluiten en schade vergoeden. Wij geven graag iets terug aan de maatschappij. Daarom maken wij samen het verschil en zetten wij samen onze schouders eronder.

Wij streven naar een langdurige relatie met onze verzekerden, adviseurs en medewerkers. Verzekeren is zekerheid bieden. Wij nemen zorg weg en bieden onze klanten zekerheid bij schade aan hun persoonlijke bezittingen. De premie die wij hiervoor ontvangen investeren wij in het continue optimaliseren van onze producten en een uitstekende dienstverlening (klanten beoordelen onze service met een 9). Een groot deel van de winst investeren wij in maatschappelijke projecten waar wij, de adviseurs en onze verzekerden zich betrokken bij voelen. Zo geven wij iets terug aan de maatschappij waar wij allemaal onderdeel van zijn.

Wij hebben de statuten voor u online gezet. Download en lees de statuten.

Bent u betrokken bij een lokaal goede doelen project en kan het project extra ondersteuning gebruiken? Deel het evenement met uw adviseur. Als ook hij enthousiast en betrokken is, brengt hij het project onder de aandacht bij Nh1816. Wij toetsen het project aan verschillende voorwaarden. Uiteraard laten wij u weten of wij het project samen met uw adviseur gaan steunen.

Bent u liever geen lid van de coöperatie Nh1816? Uitschrijven kan eenvoudig via het afmeldformulier, de VerzekeringApp en via Mijn Polissen. Het beëindigen van uw lidmaatschap van de coöperatie heeft uiteraard geen gevolgen voor uw verzekeringen, die lopen gewoon door.

Als uw adviseur samen met Nh1816 een lokaal/regionaal goede doelen project steunt, ontvangt u via de e-mail een uitnodiging voor het evenement. In de uitnodiging staan de details van het evenement. Uiteraard bent u vrij om u aan- of af te melden.