afbeelding van alle edities van ZEST Magazine

ZEST Magazine

Fris, scherp en prikkelend, dat is ZEST Magazine. Ons gratis ledenmagazine waarmee wij onze leden volop inspireren en informeren.

Magazine voor alle leden van Nh1816

Een heerlijk blad om echt voor te gaan zitten, met elke keer een ander thema. In elke ZEST nemen wij u mee in gesprekken met BN’ers, interessante reportages, de lekkerste recepten, de wereld van de nieuwste gadgets en natuurlijk onze producten, maatschappelijke betrokkenheid, onze actieve samenwerking met de adviseur en de vertaling van die maatschappelijke betrokkenheid voor u.

Aantrekkelijke kortingen voor onze leden

Bij ZEST Magazine krijgt u namelijk elke keer weer een verrassing: de nieuwste ledenvoordelen. Waar gaat u met korting van genieten? Een dagje ARTIS, een voorstelling in Carré, met het gezin naar NEMO of toch naar het Reddingmuseum of het Spoorwegmuseum? Fris, scherp en prikkelend. Laat u inspireren.

Op de mat en digitaal

ZEST Magazine valt jaarlijks bij onze leden op de mat. Artikelen uit het blad online lezen, kan ook. Nieuwsgierig naar de laatste of vorige edities van ZEST Magazine?

Geen ZEST ontvangen

ZEST Magazine geven wij samen met uw adviseur uit. Heeft u als lid van de coöperatie geen ZEST ontvangen? Vraag hem op bij uw adviseur. Hij stuurt u graag een ZEST na. Bent u lid, maar wilt u liever geen ZEST ontvangen? Uitschrijven kan eenvoudig via het afmeldformulier.