Robinhood als muzikant

Zondag 7 april 15.00 uur (6+)

Kans op 2 tickets voor Robin Hood in Koninklijk Theater Carré

Namens de coöperatie Nh1816 nodigen wij je graag opnieuw uit kans te maken op twee tickets voor deze voorstelling op 7 april 2024.

Waar? Koninklijk Theater Carré in Amsterdam
Wanneer? Zondag 7 april 2024
Hoe laat? De voorstelling start om 15.00 uur
Voor wie? Nh1816-leden


Kans maken?

Deze winactie is bestemd voor Nh1816-leden en verloopt uitsluitend via de VerzekeringApp en Mijn-Polissen omgeving. 

Bekendmaking aan winnaars op 22 maart 2024

De actie sluit op 22 maart om 12.00 uur. De bekendmaking is op 22 maart. De winnaars ontvangen per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie via de VerzekeringApp of Mijn-Polissen, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet de door jou gewonnen tickets tijdig via de button in de mail te bevestigen. Ontvang je geen bericht, houd dan alsnog jouw mailbox in de gaten. Bij het vrij komen van tickets maak je alsnog kans op tickets via een loting in de weken erna.

stoelen in coronaproof opzet in koninklijk theater carré

Maatschappelijk partner van Carré

Vanuit Stichting Goede Doelen Nh1816 dragen wij jaarlijks bij aan de continuïteit van onze maatschappelijk partner Koninklijk Theater Carré. Dankzij deze samenwerking kunnen verzekerden regelmatig profiteren van aantrekkelijke ledenvoordelen. Vorig jaar konden we de prachtige theaterzaal reserveren voor Nh1816-genodigden, speciaal voor de voorstelling ‘Oscar’ tijdens het 135-jarig jubileum van Koninklijk Theater Carré.

Robin Hood

646 jaar na de eerste verhalen over Robin Hood komt de volksheld in 2024 in Koninklijk Theater Carré opnieuw tot leven in een nieuwe, avontuurlijke tekst van Ilse Warringa. Een compleet orkest bestaande uit 45 musici zorgt voor een indrukwekkende muzikale ervaring. Maar dat niet alleen… ze zijn ook de driftige lakeien van Koning Jan, de bomen in het donkere Sherwood Forest en de luidruchtige gasten in de herberg van Nottingham. Samen met een groep acteurs én de duizelingwekkende decors van Dieuweke van Reij wordt Robin Hood een theatrale belevenis waarbij je ogen en oren te kort komt!

Met Robin Hood maken Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel en Theater Sonnevanck een laagdrempelige remake van de bekende legende en trekken ze het verhaal over deze volksheld naar het nu. Een productie uit Oost-Nederland voor de grote zaal, voor iedereen vanaf 6 jaar. Robin Hood wordt geschreven door Ilse Warringa (o.a. bekend van De Luizenmoeder), geregisseerd door Daniël van Klaveren en het muziekconcept is van Joris Nassenstein

Naar boven