Samen bouwen aan de toekomst

Hoe ziet jouw huis, school of kantoor van de toekomst eruit?
Stel je voor, we leven in het jaar 2040. Hoe duurzaam zijn de gebouwen? Welke handige gadgets mogen niet ontbreken? Hoe groot of klein zijn ze? Waarmee zijn ze gebouwd en waar staan ze? Staan ze hier op aarde of misschien wel op een andere planeet?!

Winnaars bekend

Inmiddels zijn alle resultaten beoordeeld door de jury van Nh1816 en NEMO Science Museum. De vijf winnende schoolklassen zijn bekend en persoonlijk geinformeerd over het winnen van hun schoolreis naar NEMO op 30 juni 2022! Wij bedanken alle deelnemende scholen voor hun creatieve inzendingen en wensen de winnaars alvast veel plezier toe bij NEMO Science Museum in Amsterdam.  

personen in Humania NEMO

Maatschappelijk partner van

NEMO Science Museum

Stichting Goede Doelen Nh1816 levert een belangrijke bijdrage aan Humania, een interactieve tentoonstelling over de mens van NEMO Science Museum. De thematiek van Humania past bij Nh1816 en is de reden voor de samenwerking tot en met 2024. Ook heeft de stichting bijgedragen aan de techniek in het Auditorium waardoor deze ruimte voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Dankzij de bijdrage van Nh1816 kan NEMO nieuwe landelijke activiteiten en programma’s ontwikkelen.

Naar boven