Verdeel samen met ons €15.000 euro over drie prachtige goede doelen!

Via haar Stichting Goede Doelen geeft Nh1816 een deel van de winst terug aan de samenleving. De stichting ontvangt uit het hele land aanvragen van goede doelen voor een financiële bijdrage. Met uw hulp hebben wij de volgende 3 goede doelen extra in het zonnetje gezet.

De verdeling van het bedrag over de drie goede doelen ziet u hieronder in beeld.

30 % stemmen
Stichting VisiteClowns

Met uw stem zorgt u dat ouderen met dementie en mensen met een beperking door de clowns uit hun dagelijkse sleur worden gehaald en een moment van plezier beleven.

47 % stemmen
Stichting Wigwam

Steun Wigwam door nog meer gezinnen een ontspannen vakantie te bieden waarbij het volledige gezin ondanks de dagelijkse zorgen tot rust komt en van elkaar geniet.

23 % stemmen
Stichting Tikkie Jij Bent Hem!

Steun deze mooie stichting en help nog veel meer kinderen aan een iPad in hun laatste levensfase. Zodat zij verbinding hebben met de rest van de wereld en soms hun trieste situatie vergeten.

Verdeling stemmen

Alle verzekerden van Nh1816 Verzekeringen hebben tot 21 juli 2017 de mogelijkheid gehad eenmalig op een van deze drie goede doelen te stemmen. Het percentage stemmen per doel bepaalde de verdeling van het totaal bedrag.

Stichting Goede Doelen Nh1816

Nh1816 geeft via Stichting Goede Doelen Nh1816 een deel van de winst die het bedrijf maakt terug aan de samenleving. De stichting ontvangt uit het hele land diverse aanvragen van goede doelen voor een financiële bijdrage. Projecten op het gebied van veiligheid, ziekte/handicap, educatie & opleiding, talentontwikkeling en cultuurhistorische thema’s komen hiervoor in aanmerking.