Jeugdtheaterhuis Rotterdam

Stichting Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland biedt kinderen en jongeren de ruimte zich bezig te houden met theater en kunst. Voor hen vormt kunst een onuitputtelijke bron om te leren. Theater gaat over de mens en over de vraag hoe deze zich verhoudt tot zichzelf en zijn omgeving.

Zelfontplooiing en creativiteitsontwikkeling dragen niet alleen bij aan een persoonlijke groei en zingeving, maar ook aan culturele diversiteit, sociale samenhang, cultureel burgerschap en zelfs aan de culturele activering van de stad en provincie.

Het Jeugdtheaterhuis is een huis dat kinderen en jongeren een veelkleurig en panoramisch vergezicht biedt, dat hen stimuleert en dat hen voor zich weet te winnen en aan zich te binden.

Het ondersteunen van deze stichting zorgt ervoor dat kinderen meer mogelijkheden krijgen om deel te nemen aan bijvoorbeeld toneellessen en dat zij worden gestimuleerd verschillende vaardigheden te ontwikkelen. Hierdoor heeft Stichting Goede Doelen Nh1816 in 2015 besloten deze stichting een hart onder de riem te steken en een donatie te doen.

Impressie