Talentboek Nh1816

Talentboek & Nh1816

Waarom ondersteuning vanuit Stichting Goede Doelen Nh1816?

“De wens van Talentboek is dat het complete gedoneerde bedrag bij de talenten terecht komt en dat wij niets achter hoeven te houden om de back office te kunnen bekostigen. ”, aldus Yvonne van Gennip. “Stichting Goede Doelen Nh1816 maakt dit mogelijk door €250.000 aan Talentboek te schenken. Wij zijn hier ontzettend blij mee.”

Hein Aanstoot, voorzitter van de stichting : “Het ondersteunen en mede mogelijk maken van Talentboek past uitstekend bij de ambities van onze stichting. Vanuit de stichting dragen we graag bij aan de talentontwikkeling in de sport alsmede de ambities, het ondernemerschap en de drive van de individuele sporters. Resultaatgericht en betrokken, samen staan we sterker.”

Wat is Talentboek?

Talentboek is een website voor crowdfunding van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Op Talentboek kunnen de sporttalenten, teams of groepen aangeven wat ze nodig hebben om hun ambities waar te maken en hiervoor donaties ontvangen.
 

Voor wie is Talentboek?

Talentboek is voor sporttalenten (tot en met 24 jaar) met een NOC*NSF-status of een ‘bondsstatus’. Een NOC*NSF-status staat geregistreerd in de database van NOC*NSF en een ‘bondsstatus’ houdt in dat het talent aan een NK, EK of WK heeft deelgenomen of gaat deelnemen in het jaar van registratie.

100% donaties

Yvonne van Gennip Talent Fonds

Dankzij de donatie van Stichting Goede Doelen Nh1816 komt 100% van de donaties bij het Nederlandse sporttalent terecht. Dit is de grote wens van de initiatiefnemers achter het crowdfundplatform waaronder oud-Olympisch kampioene Yvonne van Gennip. De ondersteuning zorgt ervoor dat Yvonne van Gennip Talent Fonds de komende jaren kan blijven bestaan.

Talentboek Holland Acht Donatie


Zest Magazine

ZEST magazine is een glossy relatiemagazine voor leden van de coöperatie Nh1816. Een heerlijk blad om te lezen met artikelen over lifestyle, relevante verzekeringsinformatie, maatschappelijke betrokkenheid en gesprekken met mensen die over hun passie praten.

24 mei 2016

Yvonne van Gennip helpt jong talent

20 oktober 2015

Roei-junioren in de lift