man op top van berg

Steun voor Stichting Hey Pa

Stichting Hey Pa is opgericht door Ben Middelkamp, een lokale ondernemer uit Nijverdal. In 2017 is zijn zoon Koen door zelfdoding om het leven gekomen. Een tragische gebeurtenis. Om de vele taboes over dit onderwerp te doorbreken, geeft Ben lezingen over zelfmoord(preventie). Stichting Goede Doelen Nh1816 draagt een steentje bij aan zijn stichting, zodat hij dit werk kan blijven doen.

Het (preventieve) gesprek aangaan
Ben is als mental coach actief in onder meer de landelijke sportwereld. Zijn kennis en ervaring zet hij via zijn stichting in om mensen te inspireren én het gesprek aan te gaan over zelfdoding. Dit doet hij gratis, omdat Ben het als zijn missie ziet om zoveel mogelijk mensen te helpen meer geluk te ervaren en alles uit het leven te halen. Met behulp van donaties kan hij dit via Stichting Hey Pa blijven doen.

Aanvraag door financieel adviseur van Ben
De aanvraag bij Stichting Goede Doelen Nh1816 is gedaan door Martijn Boerrigter, directeur en adviseur bij financieel advieskantoor Ekelenkamp in Nijverdal. Ben is klant bij dit kantoor. Martijn heeft dan ook het hele proces met Koen van dichtbij meegemaakt: “Ik heb gezien wat zo’n verschrikkelijke gebeurtenis doet met een mens én zijn omgeving. Daarom vind ik Stichting Hey Pa een zeer bijzonder, goed en waardevol maatschappelijk doel.”