Vill Dorrepaal

Middin - Villa Dorrepaal

‘Samen durven en doen’ is het motto van Middin. De medewerkers van Middin zorgen dagelijks voor ruim 4000 cliënten in Zuid-Holland. De cliënten hebben een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. Middin biedt ondersteuning en zorg op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra.

Een onderdeel van Middin is activiteitencentrum Dorrepaal Villa in Leidschendam. Dorrepaal Villa is een groot, deftig, oud gebouw met drie verdiepingen. Er werken ongeveer vijftig cliënten met een verstandelijke beperking. Zij krijgen hier de mogelijkheid voor een bepaalde tijd werkervaring op te doen.

Stichting Goede Doelen Nh1816 heeft dit activiteitencentrum financieel gesteund. Middin heeft als dank voor de donatie de namen van Stichting Goede Doelen Nh1816 (en het Verbond van Verzekeraars) zichtbaar gemaakt op een bus die de cliënten van Dorrepaal Villa naar diverse locaties breng.

Vervoerrbus met donateurs Nh1816 Stichting Goede Doelen en het Verbond van VerzekeraarsVervoersbus met donateurs Nh1816 Stichting Goede Doelen en het Verbond van Verzekeraars (VvV)