Assurantiekantoor Bremer te Oosterend

Hier op Texel gunnen we elkaar veel

Ineke Bremer

Ineke Bremer (35)

Hier op Texel gunnen we elkaar veel. Zolang je een goede prijs/kwaliteit verhouding biedt, doen Texelaars het liefst zaken op het eiland. Vertrouwen is hierbij belangrijk. We praten in onze branche veel over beroepsethiek, maar dat is bij veel ondernemers op Texel al een tweede natuur. Beschaam je het vertrouwen van je klant, dan gaat dit als een lopend vuurtje over het eiland.

Samen met mijn vader en oom leid ik ons assurantiekantoor. We putten daarbij alle drie uit ons eigen netwerk. Onze medewerkers wonen ook op Texel en zijn onderdeel van de lokale samenleving. Veel klanten komen voort uit deze relaties en mond-tot-mond reclame van onze klanten. Relaties in mijn eigen netwerk ontmoet ik bijvoorbeeld in mijn rol als penningmeester van de tennisvereniging van Oosterend of als voorzitter van een nieuw opgerichte afdeling van het jonge ondernemersnetwerk.

Daarnaast ben ik betrokken bij een project om ouderen zo lang mogelijk prettig te laten wonen in hun eigen omgeving. Het in stand houden van de leefbaarheid van Texel vind ik enorm belangrijk. Met kantoor sponsoren we bijvoorbeeld de dorpsmaaltijd, die elke vrijdagavond wordt georganiseerd. Mensen kunnen dan voor 10 euro terecht bij een restaurant, zodat ze niet alleen hoeven te eten. Het past bij hoe we onze klanten benaderen. We sluiten onze ogen niet voor internet, maar er blijft altijd een grote groep mensen die op zoek is naar de toegevoegde waarde die we bieden: gemak en vakkundig advies.