Attentiv A. Boskma te Bolsward

Onze deur staat altijd open

Age Boskma

Age Boskma (55)

Onze klanten verwachten dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Vertrouwen, daar draait het om. Helemaal hier in Friesland, waar de mentaliteit is dat je afspraken nakomt. Dat vertrouwen hebben we inmiddels opgebouwd. Wij zijn ook helemaal niet bang voor concurrentie van internet. Dat is een ander soort klanten. Wij hebben klanten die vertrouwen zoeken. En kennis van zaken. Dat is de essentie: wees eerlijk en gebruik je kennis goed.

Het is toch ook machtig mooi werk om mensen verder te helpen als we met z’n allen iets kunnen opzetten waardoor mensen verder kunnen. Het steekt me enorm dat banken zo moeilijk doen bij financiering. De bedrijven die aankloppen zijn wel de ondernemers die de crisis hebben doorstaan en steun verdienen. Je moet mensen ook perspectief bieden. Wij helpen regelmatig voormalige bankklanten. We kunnen het niet altijd oplossen, maar vaak kunnen we er wel voor zorgen dat ze iets ruimer komen te zitten. Zodat ze weer een lichtpuntje zien. Onze deur staat altijd open.

De drempel is laag, het eerste gesprek is gratis. Mensen hoeven ook geen afspraak te maken als ze een hypotheekadvies willen; ze kunnen binnen lopen en worden direct geholpen. We zijn met onze RegioBank inmiddels de tweede bank van Bolsward! Veel andere banken zijn verdwenen. Uiteindelijk is het echter dus vooral zaak dat je waarmaakt wat je belooft en dat je goed werk levert. Dat is de Friese mentaliteit: je hoeft niet terug te komen als je het niet goed doet en afspraken niet nakomt. Ga voor de beste prestatie. Zelf zijn we fanatieke sporters en de sportersmentaliteit is nadrukkelijk onderdeel van ons ondernemerschap.