Den Hartog Verzekeringen te Ameide

Wij geloven erg in persoonlijk contact

Den Hartog Verzekeringen

Martin Willemse

Trots is Martin Willemse op het kantoor dat al ruim 77 jaar bestaat. Het kantoor is begonnen in Ameide en is nu ook gevestigd in Lopik en IJsselstein. Er is bewust gekozen om in deze plaatsen met een kantoor aanwezig te zijn zodat inwoners van de Alblasserwaard, de Lopikerwaard het kantoor makkelijk kunnen binnenstappen.

Wij geloven erg in persoonlijk contact. Ook kunnen wij vanuit de kantoren het werkgebied goed bedienen. In deze tijd waarin alles steeds meer wordt geautomatiseerd en mogelijk onpersoonlijker wordt, willen wij dat onze klanten zich thuis voelen bij ons bedrijf. Natuurlijk ontkomen wij er niet aan om gebruik te maken van moderne technieken, maar wij willen er voor waken dat onze klanten zich een nummer gaan voelen. Om dit te bereiken, heeft iedereen een eigen contactpersoon. Als een klant belt, kunnen we hem of haar dankzij ons systeem direct met de juiste persoon doorverbinden. Die is goed op de hoogte van de situatie en kan snel reageren op vragen of veranderingen. Wij streven ernaar om klanten geheel van dienst te kunnen zijn. Daarom bieden we schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en zorgverzekeringen. Als je voor je klanten alles kunt verzorgen, kun je ze ontzorgen.

Tevens zijn de kantoren aangesloten bij RegioBank. Ook hier staat vanzelfsprekend persoonlijk contact centraal. Juist door op meerdere plaatsen een kantoor te hebben, zijn we voor iedereen in de omgeving goed bereikbaar. Sinds kort organiseert het kantoor op vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 een inloopspreekuur in het RegioBank-kantoor te Brandwijk, eveneens gelegen in de Alblasserwaard.

Wij willen ook op het lokale vlak onze verantwoordelijkheid nemen en sponsoren op kleine schaal lokale verenigingen (voetbal, volleybal, hockey, tennis, golf en wielrennen). Ook is er aandacht voor muziek en speciale plaatselijke evenementen. Zo is het kantoor sponsor van de jaarlijkse paardenmarkt in Ameide die elk jaar op de tweede donderdag van oktober plaatsvindt. En is het kantoor een van de sponsors van Dokter Jessink, een film over een dorpje dat een nieuwe huisarts uit de grote stad krijgt. Een film die in verschillende plaatselijke theaters wordt vertoond.