Kersten Assurantiën te Oeffelt

Elke regio kent zijn eigen charmes en manieren

Robert Kersten

Robert Kersten

We proberen laagdrempelig, behulpzaam en servicegericht te zijn. We staan tússen onze klanten en gaan er niet boven staan.

Dat waarderen de mensen hier. We zitten precies in de driehoek van de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Elke regio kent zijn eigen charmes en manieren. De kunst is om op de juiste wijze de klant te benaderen en te woord staan. Het persoonlijk contact en de waardering die je terugkrijgt van de klant, is prachtig. Ik vind het leuk om mensen elke dag te helpen en te adviseren bij hun financiële vragen.

Doordat we regionaal sterk geworteld zijn, weten we meer van de klant en kunnen daarom beter maatwerk bieden en precies inspelen op de behoefte van de klant. Dichtbij staan we ook doordat we lokale verenigingen en evenementen sponsoren. Ik ben zelf secretaris van de plaatselijke ondernemersvereniging, bestuurslid bij de exprinsenclub (ik was zelf prins Carnaval 2005), vrijwilliger en leider bij de voetbalvereniging en commissielid bij een stichting die plaatselijke evenementen financieel ondersteunt.

Juist de local hero heeft toekomst. Wel moet je meegaan met de huidige en toekomstige digitale en technische hulpmiddelen. Maar je mag de klant daarbij niet uit het oog verliezen; blijf in contact en geef aandacht! Het is belangrijk dat Nh1816 blijft innoveren. De private label polispas, de verzekeringsapp en het ondersteunen van lokale goede doelen helpen om de lokale held te blijven.

Waar we in 2020 staan? Ik ga uit van natuurlijke groei van het kantoor. Nog steeds met de service en laagdrempeligheid van nu, maar wel gebruikmakend van de digitale en technische ‘hulp’-middelen van dat moment.