Schinkel Adviesgroep te Oost-Souburg

De Zeeuwse mentaliteit'

Erik Dellebeke

Erik Dellebeke

Ik ben ervan overtuigd dat onze klantenkring weet dat wij hun belang zo optimaal mogelijk dienen.

De Zeeuwse mentaliteit is ‘doe maar gewoon’. Daar sluit ons kantoor perfect op aan. Dit is namelijk bij iedereen van ons kantoor ook van toepassing. We zijn diep geworteld in Oost-Souburg en kennen veel klanten echt persoonlijk. Verder zijn wij heel bewust bezig met lokale activiteiten op het dorp en ondersteunen wij het verenigingsleven actief.

Sinds vele jaren zijn wij een van de hoofdsponsors van de lokale voetbalvereniging RCS. Hier liggen ook mijn roots op sportgebied, ik heb er inmiddels veertig jaar onafgebroken gevoetbald. Ik vind het logisch deze vereniging te steunen, mede omdat een flink aantal van onze klanten er ook komt. Verder sponsoren wij het lokale korfbal, tennis en turnen en hebben we reclameborden bij een aantal omringende sportverenigingen. Ook bancaire dienstverlening is een dagelijkse activiteit waarin wij tonen verantwoording te nemen in ons dorp.

Dat doen wij heel bewust. Waar andere banken zijn verdwenen, doen wij juist een stapje naar voren. Klanten hebben geen interesse om financiële zaken goed uit te zoeken. Het liefst laten ze dit aan ons over. De waardering die we hiervoor krijgen is hoog, gemiddeld een 8,9. Ontzorgen blijft onze grootste kracht. Dat blijven we doen. Verder spelen wij in op moderne communicatiemiddelen en gebruiken we onder meer social media. Grappig om te zien dat vooral berichten over persoonlijke zaken en ons kantoor het meeste gelezen worden.

Dat onderstreept het succes van onze persoonlijke aanpak. Waar we in 2020 staan? Onze ambitie is om met minimaal dezelfde groep medewerkers op prettige wijze elke dag samen te werken.