Mobiele bungalowverzekering

Verzekerd van zorgeloos recreëren

  • Bij- of aanbouw is meeverzekerd
  • Inboedel kan worden verzekerd
  • Glas kan worden verzekerd

Nh1816 Mobiele bungalowverzekering

U beleeft in uw vrijetijd veel plezier aan uw mobiele bungalow. Die beschermt u daarom graag met een goede verzekering. Schade aan de bungalow, een aanbouw, de inboedel, diefstal van tv of radio. Het zijn dingen die dat plezier goed kunnen verpesten. En u vaak veel geld kosten.

Uw mobiele bungalow en alles wat erin en eraan zit moet dus goed verzekerd zijn. En dat doet u bij ons met een mobiele bungalowverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

Aanvullende dekkingen

Inboedel

De in de mobiele bungalow aanwezige inboedel kunt u tegen nieuwwaarde meeverzekeren. Dat doet u door de waarde van de inboedel bij het aanvragen van de verzekering apart op te geven.

Veelgestelde vragen

Er is een extra dekking mogelijk voor beeld- en geluidsapparatuur. Overleg met uw adviseur over de mogelijkheden. 

Als bij het afsluiten van de verzekering de waarde van de inboedel apart is opgegeven, dan is de inboedel naar nieuwwaarde verzekerd. 

Deze verzekering is bedoeld voor mobiele bungalows die op een vaste standplaats in Nederland of tot maximaal 50 km in het grensgebied in Duiotsland staat. Mobioele bungalows in België kunnen niet verzekerd worden. 

Verzekeringskaart

Verzekeringskaarten maken informatie over de mobiele bungalowverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een mobiele bungalowverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in de buurt


Klantenservice