Mobiele bungalowverzekering

Verzekerd van zorgeloos recreëren

  • Bij- of aanbouw meeverzekeren
  • Extra glasverzekering
  • Aanvullende dekkingen mogelijk

Nh1816 Mobiele bungalowverzekering

U beleeft in uw vrijetijd veel plezier aan uw mobiele bungalow op een vaste campingplaats. Die beschermt u daarom graag met een goede mobiele bungalowverzekering. Schade aan de bungalow/caravan, een aanbouw, de inventaris, diefstal van tv of radio. Het zijn dingen die dat plezier goed kunnen verpesten. En u vaak veel geld kosten.

Uw mobiele bungalow en alles wat erin en eraan zit moet dus goed verzekerd zijn. En dat doet u bij ons met een mobiele bungalowverzekering met uitstekende voorwaarden en met een prima schadeafhandeling. 

Aanvullende dekkingen

Glasverzekering

Met deze extra dekking kunt u het glas in uw mobiele bungalow meeverzekeren.

Bijbouw

U kunt een eventueel bij- of aanbouw van uw mobiele bungalow meeverzekeren.

Beeld- en geluidsapparatuur

Met deze extra dekking kunt u beeld- en geluidsapparatuur die in de mobiele bungalow aanwezig zijn meeverzekeren.

Veelgestelde vragen

Op de mobiele bungalow verzekering is een index van toepassing. Daardoor wordt elk jaar het verzekerd bedrag aangepast aan het prijsindexcijfer van het CBS. Deze index blijft 10 jaar lang van kracht gerekend vanaf het bouwjaar van de mobiele bungalow.

Als bij het afsluiten van de verzekering de waarde van de inboedel apart is opgegeven, dan is de inboedel naar nieuwwaarde verzekerd.

De mobiele bungalowverzekering is uitsluitend bedoeld voor mobiele bungalows in Nederland en in een gebied van 50 kilometer over de grens in Duitsland. 

Voordelen Nh1816

Klanten geven ons een 8,9
Uitstekende voorwaarden en dekkingen
Digitaal uw polis ontvangen
Samenwerking met uw lokale adviseur

Verzekeringskaart

Verzekeringskaarten maken informatie over de mobiele bungalowverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een mobiele bungalowverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in uw buurt


Klantenservice

Over Nh1816 Verzekeringen

Al 10 jaar de beste schadeverzekeraar

Al 200 jaar lang verzekert verzekeringsmaatschappij Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en coöperatieve schade- en levensverzekeraar.