Uitvaartverzekering

Uw uitvaartwensen financieel goed geregeld

  • Uitvaartverzekering in geld
  • Gratis dekking voor kinderen tot 18 jaar
  • Indexering voor waardevast verzekerd zijn

Nh1816 Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat de kosten van een begrafenis of crematie betaald kunnen worden, zodat nabestaanden in tijden van rouw daar geen zorgen over hoeven te hebben.

Omdat begrafenissen en crematies een steeds persoonlijker karakter krijgen, blinkt onze uitvaartverzekering uit in eenvoud. Die keert geld uit na een overlijden, zodat de uitvaart net zo persoonlijk kan worden gemaakt als het leven is geweest. U bepaalt dus hoe de uitvaart eruit moet zien en kiest daar het bedrag bij dat u wilt verzekeren.

Opties

Indexering

Met een jaarlijkse verhoging van het verzekerde bedrag blijft uw uitvaartverzekering waardevast. U kunt kiezen voor een jaarlijkse verhoging van het verzekerde bedrag van 0, 1, 2 of 3%. Overleg met uw verzekeringsadviseur welke index voor u de beste keuze is.

Veelgestelde vragen

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd tot € 3.000,-. Als het kind 18 jaar wordt – of als er meer dan € 3.000,- verzekerd moet worden – kunt u een aparte uitvaartverzekering afsluiten.

Bij het afsluiten van de verzekering kunt u kiezen voor een percentage waarmee het verzekerde bedrag van de polis bij de jaarlijkse verlenging wordt verhoogd. U kunt kiezen voor 1, 2 of 3% jaarlijkse verhoging.

Nee. De verzekering is geen natura verzekering maar keert na een overlijden het verzekerde bedrag uit. Met dat bedrag kunnen de kosten van de uitvaart worden betaald.

Voordelen Nh1816

Klanten geven ons een 8,9
Uitstekende voorwaarden en dekkingen
Digitaal uw polis ontvangen
Samenwerking met uw lokale adviseur

Verzekeringskaart

Verzekeringskaarten maken informatie over de uitvaartverzekering duidelijker en overzichtelijker. We gebruiken herkenbare iconen en korte, begrijpelijke teksten om duidelijk te maken waar een uitvaartverzekering voor bedoeld is en wat wel en niet verzekerd is.

Vind een adviseur in uw buurt


Klantenservice

Over Nh1816 Verzekeringen

Al 10 jaar de beste schadeverzekeraar

Al 200 jaar lang verzekert verzekeringsmaatschappij Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en coöperatieve schade- en levensverzekeraar.