reddingteam van KNRM in actie

VIP-avond Reddingmuseum: win twee kaarten en ontdek de Nh1816 VR experience

In het Reddingmuseum in Den Helder, staat iets bijzonders te gebeuren. Na lange tijd aan voorbereiding is de nieuwste belevenis klaar: de Nh1816 VR experience. Zet de VR-bril op, ga mee op zee en beleef een reddingactie. Niet eerder kon je een redding van zo dichtbij meemaken. Nieuw, uniek én als lid van Coöperatie Nh1816 kan je kans maken op twee toegangsbewijzen. Doe je mee? Scroll snel verder!

Beleef een levensechte reddingactie

De adrenaline gutst door je lichaam, er is maar een uitkomst de juiste. Slagen. Een reddingactie is spannend. Dat weten mensen van KNRM, en jij kan dat ook ervaren. Zonder dat je daarvoor de zee op hoeft. Een bezoek aan het Reddingmuseum in Den Helder is voldoende. In de VR experience ben jij een van de bemanningsleden en vaar je mee op zee. En tijdens de VIP-avond heb je vrij toegang tot het museum, luister je het verhaal van een redder, zorgen we voor een lekkere hap en drankjes, en beleef je, natuurlijk, de VR experience.

Kans op 2 toegangsbewijzen

Maak kans op twee toegangskaarten voor de VIP-avond 

Waar: 

Nationaal Reddingmuseum – Den Helder 

Wanneer: 

Donderdag 26 januari 2023

Hoe laat: 

18.00 uur tot 21.30 uur 

Voor wie: 

Nh1816-leden 

De winactie sluit vrijdag 6 januari 2023 om 12.00 uur. De winnaars ontvangen hierna per e-mail bericht. Ook als je helaas geen toegangsbewijzen hebt gewonnen, informeren wij je hierover. Controleer de dagen na 6 januari je inbox en spamfilter zodat je het bericht niet mist.

Doe mee!

Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op maximaal twee tickets voor de VIP-avond in het Nationaal Reddingmuseum op donderdag 26 januari 2023. Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Ik wil kans maken!
Voorwaarden

  • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen en daarmee lid van de Coöperatie Nh1816;
  • De winactieperiode loopt tot 6 januari 2023;
  • Bij winst zijn maximaal 2 personen uitgenodigd voor de Nh1816 VIP-avond;
  • Bij toezegging tickets kan bij entree naar jouw relatie-/polisnummer worden gevraagd;
  • Let op; beperkte beschikbaarheid toegangsbewijzen Nh1816-ledenavond. Bij meer aanvragen dan beschikbare toegangsbewijzen, worden de toegangsbewijzen na 6 januari 2023 verloot onder de deelnemers.
Naar boven