clowns in wkc carre

Zaterdag 23 december om 16.00 uur

Kans op 2 tickets voor het Wereldkerstcircus in Koninklijk Theater Carré

Namens de coöperatie Nh1816 nodigen wij je graag opnieuw uit kans te maken op twee tickets voor deze voorstelling op 23 december.

Waar? Koninklijk Theater Carré in Amsterdam
Wanneer? Zaterdag 23 december 2023
Hoe laat? De voorstelling start om 16.00 uur
Voor wie? Nh1816-leden


Winactie gesloten

Deze winactie is bestemd voor Nh1816-leden en verloopt uitsluitend via jouw VerzekeringApp en Mijn-Polissen omgeving. 

Bekendmaking aan winnaars op 1 november 2023

De actie is gesloten op 1 november om 12.00 uur. De bekendmaking is vanaf 1 november. De winnaars ontvangen voor 4 november per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie via de VerzekeringApp of Mijnpolissen, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet de door jou gewonnen tickets tijdig via de button in de mail te bevestigen. Ontvang je geen bericht, houd dan alsnog jouw mailbox in de gaten. Bij het vrij komen van tickets maak je alsnog kans op tickets via een loting op 17 en 24 november.

Pushbericht ontvangen?
Vrijdag 3 november is via de VerzekeringApp een pushbericht verzonden met de melding: ‘Gefeliciteerd! Je hebt twee kaarten gewonnen voor het Wereldkerstcircus!’. Dit is, helaas, een ‘bug’ in het systeem. Dit betekent dat het bericht onterecht is verzonden en we daardoor helaas onterecht veel mensen blij hebben gemaakt met… niets. De echte winnaars van de twee kaarten voor het Wereldkerstcircus zaterdag 23 december krijgen hierover een e-mail. Dus houd je inbox goed in de gaten. Want wellicht ben je alsnog een van de gelukkige winnaars.

 

 

stoelen in coronaproof opzet in koninklijk theater carré

Maatschappelijk partner van Carré

Vanuit Stichting Goede Doelen Nh1816 dragen wij jaarlijks bij aan de continuïteit van onze maatschappelijk partner Koninklijk Theater Carré. Dankzij deze samenwerking kunnen verzekerden regelmatig profiteren van aantrekkelijke ledenvoordelen. Vorig jaar konden we de prachtige theaterzaal reserveren voor Nh1816-genodigden, speciaal voor de voorstelling ‘Oscar’ tijdens het 135-jarig jubileum van Koninklijk Theater Carré.

wereldkerstcircus voorstelling in carre

Het Wereldkerstcircus

Al jaren is het Wereldkerstcircus hét familie-uitje tijdens de kerstvakantie en met 66.000 bezoekers per jaar ook meteen het meest bezochte en succesvolste Kerstcircus van Nederland. Ook deze editie geniet u weer van wereldpremières, wereldrecords, wereldsensaties en wereldklasse! 

Het Wereldkerstcircus in Koninklijk Theater Carré is meer dan een circus! Het is Nederlands Grootste Circusfestival met voornamelijk winnaars en bekroonde acts van de grootste circusfestivals ter wereld samen in één voorstelling waardoor het echt een Gouden Festival genoemd kan worden. 

Naar boven