ARTIS

Uitverkocht. Er zijn geen kaarten met korting meer beschikbaar voor de Nh1816 ZOOmeravonden.

Nh1816 ZOOmeravonden bij ARTIS

In de maand juli staat iedere zaterdagmiddag en -avond in het teken van Nh1816 ZOOmeravonden bij ARTIS.

Vanaf 15.00 uur tot zonsondergang kunt u als bezoeker genieten van optredens van bekende artiesten, opkomende muzikanten en leuke workshops voor kinderen. 

Als maatschappelijk partner van ARTIS biedt de coöperatie Nh1816 haar leden de gelegenheid hier met voordeel naar toe te gaan. U kunt namelijk voor slechts € 5,- per persoon naar een van deze speciale zaterdagavonden in juli. 

Picknick in het gras, of bestel pizza bij de buitenkeuken. Leer hoe u uw eigen eetbare tuin maakt. Of luister naar de dierenarts, de microbioloog of de plantenexpert die vertelt over de eetbare tuin. De avond wordt afgesloten met een speciale rondleiding door een schemerend park.

Bestel vanaf 20 juni maximaal 4 toegangsbewijzen per persoon en geniet van een zwoele ZOOmeravond tussen de dieren bij ARTIS. U heeft hiervoor de kortingscode nodig die in ZEST Magazine #3 staat vermeld. Er is een beperkt aantal kaarten per avond beschikbaar dus wees er snel bij want, op=op.

Deze actie is alleen voor verzekerden van Nh1816. U kunt ter controle aan de toegangspoort gevraagd worden naar een Nh1816 verzekeringsbewijs (polispas, polisblad of VerzekeringApp inlog).

Programma ZOOmeravonden juli

8 juli

Buttons maken,
de astronoom vertelt
Muziek van Avi on Fire

15 juli

Poppenkast
de dierverzorger vertelt  
Muziek van Marle Thomson

22 juli

Poppenkast,
de Micropia-bioloog vertelt
Muziek van The Mysterons

29 juli

Kinderyoga
de plantenspecialist vertelt 
Muziek van Aafke Romeijn

Elke ZOOmeravond

Eten en drinken

Bij de buitenkeuken kun je genieten van ovenheerlijke pizza's, belegd met verse kruiden uit de eetbare tuin: van shiso en lavas tot oregano en dragon. Er liggen speciale Zoomeravondgerechten op de barbecue, zoals biologische runderhamburgers. Bij de bar bij de Muziektent zijn onder meer regionale bieren te koop. Elke Zoomeravond rijdt de bakfiets rond met biologisch schepijs.

Ruimtepaspoort

Tijdens de Zoomeravonden kun je in het Planetarium stempels voor je ruimtepaspoort halen. Tijdens de verschillende voorstellingen reis je steeds verder het heelal in. Met drie stempels kun je een speciale ruimte-button verdienen.

Locatie: Planetarium
Tijd: 15.00, 16.00, 17.00 uur

Muziek in het park 

Hoor je de akoestische muziek tijdens je picknick in het gras?

Locatie:  hele park
Tijd: 16.00 tot 19.00 uur 

Maak je eigen eetbare tuin

ARTIS staat vol met eetbare bloemen en planten voor de dieren. Wil jij ook een eetbare tuin? Kom naar de Muziektent. Maak je eigen eetbare tuin en leer alles over planten als voedsel.

Locatie:  Muziektent
Tijd: tussen 17.00 en 18.00 uur

Vakantie tussen de sterren

Kom naar het Planetarium en bekijk de zomersterrenhemel van Nederland en verschillende vakantiebestemmingen in Europa. Reis vervolgens mee tussen sterren en planeten naar het einde van het zichtbare heelal, in deze speciale live voorstelling.

Locatie:  Planetarium
Tijd: 18.00, 19.00, 20.00 en 21.00 uur

Avondrondleiding 

​Een speciale rondleiding door schemerend ARTIS. Dwaal mee met de rondleider die vertelt over de nachtrituelen van de dieren. 

Locatie: vertrek bij de Apenrots
Tijd: 20.00 uur 

Maatschappelijk partner van ARTIS

Als coöperatie staat Nh1816 midden in de samenleving en daar willen ze graag iets aan teruggeven. Dat doen zij door maatschappelijk relevante projecten zoals het nieuwe verblijf van de Bennett wallaby’s en jaguarverblijf mede mogelijk te maken.

Stichting Natura Artis Magistra is als goed doel voor een groot deel afhankelijk van subsidies, schenkingen en sponsoring. Om Artis te behouden voor de toekomst is geld nodig. Door de sponsoring van het jaguarverblijf en het nieuwe verblijf van de Bennett wallaby's ondersteunt Stichting Goede Doelen Nh1816 actief de ideële doelstellingen van Artis zoals de instandhouding van het monument Artis, natuur- en milieueducatie, internationale fok- en herintroductieprogramma's en natuurbehoud.

Lees meer over de steun van Nh1816 aan Artis