balletstel tijdens het grootste zwanenmeer ter wereld in carré

Zondag 10 september om 14.00 uur

Kans op 2 tickets voor Het Grootste Zwanenmeer ter wereld in Koninklijk Theater Carré

Namens de coöperatie Nh1816 nodigen wij je graag  uit kans te maken op twee tickets voor de voorstelling op 10 september

Waar? Koninklijk Theater Carré in Amsterdam
Wanneer? Zondag 10 september 2023
Hoe laat? De voorstelling start om 14.00 uur
Voor wie? Nh1816-leden


Kansmaken?

Deze winactie is bestemd voor Nh1816-leden. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op twee tickets voor de voorstelling Het Grootste Zwanenmeer ter wereld op zondag 10 september om 14.00 uur. Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Bekendmaking aan winnaars op 28 juli 2023

De actie sluit op 27 juli om 12.00 uur. De bekendmaking is op 28 juli. De winnaars ontvangen per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet de door jou gewonnen tickets tijdig via de button in de mail te bevestigen. Ontvang je geen bericht, houd dan alsnog jouw mailbox in de gaten. Bij het vrij komen van tickets maak je alsnog kans op tickets via een loting op 11 of 18 augustus.

Nh1816-voorstelling Het Grootste ZwanenmeerLike ons op Facebook!

stoelen in coronaproof opzet in koninklijk theater carré

Maatschappelijk partner van Carré

Vanuit Stichting Goede Doelen Nh1816 dragen wij jaarlijks bij aan de continuïteit van onze maatschappelijk partner Koninklijk Theater Carré. Dankzij deze samenwerking kunnen verzekerden regelmatig profiteren van aantrekkelijke ledenvoordelen. Vorig jaar konden we de prachtige theaterzaal reserveren voor Nh1816-genodigden, speciaal voor de voorstelling ‘Oscar’ tijdens het 135-jarig jubileum van Koninklijk Theater Carré.

dames in tutu op pamflet voor koninklijk theater carre

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld is na 5 jaar opnieuw in Carré te bewonderen. De Engelse choreograaf Derek Deane heeft zijn adembenemende choreografie met het Shanghai Ballet nieuw leven ingeblazen en een prachtig hoofdstuk aan deze balletklassieker toegevoegd.

De scenes met 48 zwanen – twee keer zoveel dan normaal – zijn van een ontroerende schoonheid. Ook internationaal oogstte het Shanghai Ballet furore waarmee het een sterke reputatie uitbouwde. Deane zegt zelf over zijn meesterwerk: “Het is nog ontroerender en poëtischer. Het zijn als het ware grote schilderijen van Degas, waarbij de verstilde “tableaus” telkens weer tot leven worden gewekt”.

Het iconische ballet met een tijdloos verhaal over goed en kwaad spreekt nog steeds tot de verbeelding. De fragiele ballerina’s vormen een betoverend, homogeen geheel, dat in uitstraling en perfectie niet onder doet voor het Bolshoi of Mariinsky Ballet of The Royal Ballet in London.

Naar boven