Eenden in het water tijdens de Duckrace 2019 in Maastricht

30 juni 2019

Duckrace Maastricht

Op 30 juni geeft een bonte verzameling badeendjes de rivier de Jeker alle kleuren van de regenboog. 

Duckrace
Tijdens de jaarlijkse Duckrace sponsoren de inwoners en bedrijven van Maastricht honderden eendjes voor een goed doel. Prijzen zijn er voor de snelste duck (met hulp van de brandweer) en de mooiste of meest opvallende.

Tegelijkertijd is rond de Duckrace van alles te beleven. Radiostation Q-Music is de naamsponsor en staat garant voor goede muziek en bourgondische sferen gelden in Maastricht als vanzelfsprekend. Geen plastic soep in de Jeker overigens, want alle eendjes worden na afloop netjes uit het water gevist. 

Goede doelen
Dit jaar zijn er twee lokale goede doelen waaronder de opbrengst van de Duck Race wordt verdeeld. Het Ronald McDonaldhuis Maastricht en Stichting De Knoevel. De goede doelen hebben gemeen dat ze aandacht schenken aan kinderen en hun families met ernstige of langdurige ziektes om ze in moeilijke tijden te helpen. 

Segers Assurantiën en REINDERS Assurantie-Groep
Niet alleen twee goede doelen, maar ook twee lokale advieskantoren zijn samen met Nh1816 betrokken op het evenement. Zij hebben de moeilijke taak gekregen om hun eigen ‘ducks’ te beschilderen en op te laten vallen tussen alle andere badeendjes. 

Met hun betrokkenheid bij de Duckrace doen Segers Assurantiën en REINDERS Assurantie-Groep graag iets terug voor de Maastrichtse samenleving.


Komende projecten
21-9-2019
Samenloop voor Hoop Gorredijk
28-9-2019
Veritas Feel Good Toertocht
28-9-2019
Rondje Regio
29-9-2019
Muziek met Smaak Festival
25-10-2019
Nightrun Goes
26-10-2019
Lopend Freedom Vuurtje
21-9-2019
Samenloop voor Hoop Gorredijk

Samenloop voor Hoop Gorredijk

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. ​In het Friese Gorredijk wordt deze SamenLoop gehouden op 21 en 22 september.

Samen met G.H. Verzekeringen is Nh1816 Verzekeringen trotse sponsor van deze editie.

28-9-2019
Veritas Feel Good Toertocht

Veritas Feel Good Toertocht

Op zaterdag 28 september wordt de Tourtocht Veritas Feel Good georganiseerd die voert door het prachtige Limburgse landschap. De opbrengst is bestemd voor Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg. 

28-9-2019
Rondje Regio

Rondje Regio

Rondje Regio wordt georganiseerd door Den Hartog Verzekeringen voor fietsliefhebbers uit de omgeving Lopikerwaard. Zaterdag 28 september starten de fietsers aan een route van 40 kilometer die georganiseerd wordt ten gunste van Hospice IJsselstein.

geparkeerde fiets tegen een hekje naast een weiland
29-9-2019
Muziek met Smaak Festival

Muziek met Smaak Festival

Op zondag 29 september kan iedereen die zin heeft in een gezellige, lekkere én muzikale nazomer op het Wasven in Eindhoven genieten van een nieuw evenement dat we samen met drie lokale advieskantoren mogelijk maken.

25-10-2019
Nightrun Goes

Nightrun Goes

Vrijdag 25 oktober staat Goes in het teken van de zesde editie van de Night Run voor Stichting Jayden. Samen met meerdere adviseurs uit Goes is Nh1816 trotse hoofdsponsor. 

26-10-2019
Lopend Freedom Vuurtje

Lopend Freedom Vuurtje

Een hardloopestafette over drie dagen, die gaat van Eindhoven naar Den Bosch naar Tilburg en via Breda naar Roosendaal. Dezelfde weg die geallieerden hebben afgelegd in 1944.

Op de verschillende trajecten haken lokale hardloopverenigingen in om een deel van de afstand mee te lopen. Het evenement wordt eenmalig georganiseerd om 75 jaar bevrijding van Brabant te herdenken. In samenwerking met Financieel Adviesbureau De Mul is Nh1816 sponsor van dit evenement.