logo adfiz

Klanttevredenheid

Nh1816 Verzekeringen is marktleider als het om particuliere schadeverzekeringen via de adviseur gaat. Wij zijn betrokken en staan midden in de maatschappij, bieden energiek via de adviseur de beste producten en maken als duurzame specialisten al ruim 200 jaar waar wat wij beloven. Onze klanten en adviseurs waarderen dit. Dat is geen gebakken lucht. De feiten zijn duidelijk. Klanten geven ons gemiddeld een 9, wij zijn door Adfiz 14 keer uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar en wij scoren goed op tevredenheid en vertrouwen. Voor ons twee heel belangrijke waarden.

Hoogste score in Feeddex top 100

‘Bij Feeddex onderzoeken wij de klanttevredenheid bij veel dienstverlenende bedrijven. Uit ervaring kunnen we dus zeggen dat de uitkomsten van ons onderzoek bij Nh1816 Verzekeringen maar op één manier uit zijn te leggen. Nh1816 klanten zijn bovengemiddeld tevreden met de gecombineerde dienstverlening van Nh1816 Verzekeringen en die van de regionale verzekeringsadviseur. In de Feeddex top 100 is er geen ander dienstverlenend bedrijf met een hogere score dan Nh1816 Verzekeringen.’

illustratie van onze reviewscore

Bekijk alle reviews

Klanten geven ons gemiddeld een 9.1. Een gemiddelde uit ruim 25.000 klantbeoordelingen. Het is een cijfer waar wij trots op zijn én een cijfer waar wij ons dagelijks volop voor inzetten. Nieuwsgierig naar de reviews? Bekijk ze hier!

Naar boven