logo adfiz

Klanttevredenheid

Nh1816 Verzekeringen is marktleider als het om particuliere schadeverzekeringen via de adviseur gaat. Wij zijn betrokken en staan midden in de maatschappij, bieden energiek via de adviseur de beste producten en maken als duurzame specialisten al ruim 200 jaar waar wat wij beloven. Onze klanten en adviseurs waarderen dit. Dat is geen gebakken lucht. De feiten zijn duidelijk. Klanten geven ons gemiddeld een 9, wij zijn door Adfiz 14 keer uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar en wij scoren goed op tevredenheid en vertrouwen. Voor ons twee heel belangrijke waarden.

Om trots op te zijn.

Wij zijn in de volgende onderzoeken als beste uit de bus gekomen.

logo Adfiz

Adfiz

Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijke financieel adviseurs. Het jaarlijkse Adfiz Prestatie Onderzoek geeft inzicht aan adviseurs in de operationele performance van verzekeraars, en helpt deze verzekeraars om hun kwaliteit te verbeteren. Nh1816 is al 14 keer uitgeroepen tot beste particuliere schadeverzekeraar.

logo gouden lotus

InFinance Gouden Lotus

Ieder jaar mogen financieel adviseurs namens vakblad InFinance hun waardering uitspreken voor de prestaties, producten en diensten van hun businesspartners. Zo bepalen zij de winnaars van de Gouden Lotus Awards in twaalf categorieën. Nh1816 is al 4 keer uitgeroepen tot beste woonverzekeraar.

logo ipsos

IPSOS onderzoek

Ieder jaar werkt marktonderzoeksbureau Ipsos samen met AM; hét platform voor professionals in de financiële dienstverlening. In de AM verzekeringsmonitor scoren zo’n 500 financieel adviseurs de verzekeraars met wie zij samenwerken. Nh1816 is al 2 keer het best beoordeeld met in 2021 een gemiddelde eindscore van 8,8.

logo igh

IG&H

Hoe tevreden zijn adviseurs over de samenwerking met verzekeraars? Deze vraag staat centraal in het doorlopend PerformanceMonitor onderzoek van sectorexpert IG&H onder advieskantoren in Nederland. Nh1816 is in maart 2022 uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar Particulier met een 8,5 als gemiddelde eindscore.

Hoogste score in Feeddex top 100

‘Bij Feeddex onderzoeken wij de klanttevredenheid bij veel dienstverlenende bedrijven. Uit ervaring kunnen we dus zeggen dat de uitkomsten van ons onderzoek bij Nh1816 Verzekeringen maar op één manier uit zijn te leggen. Nh1816 klanten zijn bovengemiddeld tevreden met de gecombineerde dienstverlening van Nh1816 Verzekeringen en die van de regionale verzekeringsadviseur. In de Feeddex top 100 is er geen ander dienstverlenend bedrijf met een hogere score dan Nh1816 Verzekeringen.’

illustratie van onze reviewscore

Bekijk alle reviews

Klanten geven ons gemiddeld een 9.1. Een gemiddelde uit ruim 25.000 klantbeoordelingen. Het is een cijfer waar wij trots op zijn én een cijfer waar wij ons dagelijks volop voor inzetten. Nieuwsgierig naar de reviews? Bekijk ze hier!

Naar boven