Schade melden

Heeft u schade? Dat is vervelend. Meld dit daarom snel bij uw adviseur. Hij begeleidt u bij de schademelding door onder andere contact te onderhouden met ons. U kunt schade melden via de VerzekeringApp of Mijn-Polissen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw adviseur. Wilt u een andere melding doen? Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie.

 

Noodsituatie?

Verkeert u in een noodsituatie in Nederland of het buitenland?
Ons noodhulpnummer is dag en nacht bereikbaar.
 

Noodnummer:  +31 88 112 1816

zakkenroller steelt uit rugtas

Verlies of diefstal?

Bent u bestolen of heeft u iets verloren, in Nederland of het buitenland? Bij diefstal is het belangrijk dat u aangifte doet bij de politie. Bekijk wat u zou moeten doen in dit geval.

ruitbreuk aan woning

Ruitbreuk in of aan uw woning?

Is er sprake van ruitbreuk in of aan uw woning en wordt deze schade gedekt conform onze polisvoorwaarden? Meld de schade via de VerzekeringApp, Mijn-Polissen of via jouw adviseur. Uniglas regelt de rest.

juridisch adviseur bekijkt stukken

Juridisch conflict?

Heeft u een rechtsbijstandverzekering bij Nh1816 en heeft u een juridische vraag of juridisch conflict? De specialisten van ARAG of DAS verlenen u rechtshulp!

voetstappen op het strand

Overlijden melden?

Is een dierbare overleden? Ook in deze lastige tijd staat de adviseur voor u klaar. De adviseur helpt u en begeleidt u bij het afwikkelen van de verzekeringen

receptie Nh1816

Heeft u een klacht?

Het kan gebeuren dat u ontevreden bent. Bespreek uw klacht in dit geval met uw verzekeringsadviseur of vul het formulier achter deze pagina in.

Vraag stellen

Heeft u een vraag? Ga naar de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of wilt u de vraag liever direct aan ons stellen? Wij beantwoorden uw vraag graag. Vul het onderstaande contactformulier in. Wij proberen om binnen één werkdag een reactie te geven.

klimaatneutraal schadeherstel groen gedaan logo

Klimaatneutraal schadeherstel

Klimaatneutraal schadeherstel met Nh1816 Verzekeringen. Onze schadeherstellers zijn aangesloten bij Stichting Duurzaam!

Naar boven